De brasserie in Venlo

Bent u in (de buurt van) Venlo? En bent u hier op zoek naar een goed restaurant? Dan bent u hiervoor aan het juiste adres bij Restaurant Chez l’Hetre, de brasserie in Venlo. Dit restaurant staat bekend om de goede prijs-kwalitiet verhouding en het tevreden stellen van de gasten die hier komen. Het menu verandert altijd weer en is afhankelijk van een aantal zaken.

  • Altijd gebaseerd op de Franse en internationale keuken
  • Het seizoen
  • Het marktaanbod

Er wordt uiteraard altijd rekening gehouden dat de prijzen op het menu goed zijn en dat u niet teveel hoeft te betalen voor de heerlijke gerechten die u hier kunt bestellen. Bij de brasserie in Venlo bent u dan ook aan het juiste adres voor een avond heerlijk genieten. Het is dan ook niet gek dat er veel mensen zijn die speciaal naar Venlo komen om bij het Restaurant Chez l’Hetre te eten. Met een geweldig menu en een uitstekende service is dat natuurlijk ook niet zo vreemd. U kunt hier altijd merken dat de kwaliteit van de gerechten en de service zeer hoog is en dat zorgt er iedere keer weer voor dat u hier met veel plezier naartoe zal komen. De brasserie in Venlo is dan ook niet voor niets uitgeroepen tot Leukste Restaurant in Limburg in 2017.

Kom lekker eten bij de brasserie in Venlo

Wanneer u ervoor kiest om uiteten te gaan, dan wilt u natuurlijk wel van een heerlijk menu kunnen genieten. Anders had u net zo goed thuis even snel een maaltijd in elkaar kunnen flansen. Dat begrijpt de eigenaar van de brasserie in Venlo maar al te goed. Hij streeft er niet alleen naar om het menu altijd inspirerend te houden, maar ook om dit voor u een geweldig smaakpalet te veroorzaken. Als u nog nooit bij deze brasserie in Venlo bent geweest, dan kunnen we u absoluut aanraden om hier vandaag nog naartoe te komen of in ieder geval om een reservering te maken voor wanneer u hier graag heen wilt komen. U kunt hierheen gaan op een simpele doordeweekse avond wanneer u er eigenlijk niet zo veel zin in heeft om te koken, maar ook voor speciale gelegenheden zit u hier zeker goed. Bij de brasserie in Venlo weten ze wel hoe ze deze gelegenheid nog specialer voor u kunnen maken. Laat het personeel daarom voornamelijk weten wanneer u hier voor een speciale gelegenheid bent!

Maak vandaag nog een reservering

We vinden het natuurlijk allemaal heerlijk om buiten de deur te kunnen genieten van een heerlijk menu dat voor ons is klaar gemaakt. Daarnaast serveren ze bij de brasserie in Venlo voor iedereen wel wat. Ondanks dat de eigenaar het glazen kalf in 2012 won, wil dat nog niet zeggen dat u hier alleen maar vleesgerechten kunt verwachten. Er wordt hier altijd gezorgd voor diversiteit zodat u altijd weer iets nieuws kunt proberen. De combinatie van creativiteit en de hoge kwaliteit van de gerechten en de service zorgen ervoor dat er veel mensen zijn die met enige regelmaat naar de brasserie in Venlo toekomen. Als u hier graag wat meer over wilt weten of u wilt meteen een reservering maken, dan raden we u aan om hiervoor een kijkje te nemen op de website of om telefonisch contact op te nemen met de brasserie in Venlo. Een van de medewerkers staat u graag te woord en kan u uiteraard verder helpen. Neem dus vandaag nog contact op om uw plekje in dit restaurant te reserveren voor wanneer u dat uitkomt. En geniet van een heerlijk avondje uit! Lees meer…