Wat is het voordeel van een IP camera?

Wij hebben een bedrijfspand op een verlaten terrein staan, en dat zorgt ervoor dat wij heel vaak mensen moeten wegsturen die menen dat zij dit pand zomaar kunnen betreden. Het pand staat leeg, maar dat betekent niet dat wij er zomaar iedereen in willen laten. Wij hebben daarom besloten om een camerasysteem aan te brengen zodat wij dit systeem konden gebruiken om de mensen van ons erf te houden. Omdat wij dus zelf niet meteen bij het pand kunnen zijn, wilden wij ons graag laten adviseren over de mogelijkheden die er waren om een goed systeem te gaan gebruiken. Wij hebben toen gekeken wat je vandaag de dag allemaal kunt kopen en wij hebben toen gezien dat wij een IP camera konden aanschaffen. Een IP camera is heel handig omdat je deze IP camera kunt gebruiken via het internet. Dat houdt in dat je dus gewoon op je telefoon kunt zien wat de camera aan het filmen is. Voor ons zou dat heel interessant zijn omdat je op deze manier dus gewoon kunt zien wat er allemaal op je terrein gebeurt. Het was voor ons daarom snel duidelijk dat wij graag een IP camera wilden kopen, maar wij wisten niet precies waar wij dit konden doen. Wij hebben daarom gekeken of het misschien mogelijk was om via het internet iets te kopen en wij hebben gezien dat je het beste een keer naar de site van directveilig.nl te gaan kijken. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een goed beveiligingssysteem willen hebben. Ik heb daarom gekeken welke IP camera wij het beste konden aanschaffen en dat was geen gemakkelijke opgave kan ik u vertellen. Het is namelijk zo dat wanneer je de opties allemaal onder de loep neemt, je ziet dat er heel veel mogelijkheden zijn. Het was dus voor ons heel prettig om even met een expert van directveilig.nl te kunnen overleggen wat voor ons het beste systeem was. De mensen van dit bedrijf stonden voor ons klaar om ons voor te lichten en wij hebben daardoor een heel goede keus kunnen maken. Dat was heel fijn want anders hadden wij waarschijnlijk een mindere optie gekozen. 

Deze IP camera registreert echt alles

Wij hebben de IP camera nu een tijdje bij ons pand hangen en wij zijn onder de indruk van de kwaliteit van de beelden van deze IP camera. Het is namelijk zo dat deze camera echt alles vastlegt. Zelfs in het donker zijn de beelden nog heel erg goed en dit alles kunnen wij meteen op onze telefoon bekijken. 

Wilt u er ook een kopen? 

Mocht u ook een IP camera nodig hebben, dan kan ik u aanraden om een keer naar directveilig.nl te gaan. Kortom:

  • Surf een keer naar directveilig.nl
  • Bekijk hier welke beveiligingssystemen u kunt kopen 
  • Plaats een bestelling via deze site 

Mocht u nog vragen hebben over de producten van deze site, dan kunt u altijd even contact opnemen met een van de mensen van deze site. U zult merken dat zij u heel goed van dienst zullen zijn. 

Lees meer…