Screens in Montfoort laten plaatsen

De ouders van mijn beste vriend wonen sinds enkele weken in Montfoort. Ze hebben een heel leuke woning op de kop weten te tikken, maar moeten er nog wel wat aan laten doen. Een van de zaken die ze willen aanpakken is de zonwering. Gelukkig konden ze snel terecht bij Sungo, om screens in Montfoort te laten plaatsen. Zo zijn ze in zomer en winter verzekerd van zonwering. Omdat zijn moeder een zonne-allergie heeft was het extra belangrijk dat er zo snel mogelijk zonwering te laten installeren. Screens in Montfoort laten plaatsen was dus erg eenvoudig. De medewerkers van Sungo hebben eerst de woning geïnspecteerd en de wensen van de ouders van mijn beste vriend geïnventariseerd. Daarna hebben ze de keuzes aan screens voorgelegd. Zijn ouders konden toen een keuze maken uit een aantal ontwerpen. Toen ze vragen hadden over de screens in Montfoort laten plaatsen waren de medewerkers van Sungo erg vriendelijk. Via de website was alle informatie te vinden over zonwering die door Sungo gebruikt wordt. Screens, die in Montfoort werden geplaatst bij de ouders van mijn beste vriend, konden ze ook bekijken online. De website is te vinden via de volgende link: sungo-zonwering.nl. 

Beste screens in Montfoort

Naar aanleiding van de ervaring van de ouders van mijn beste vriend hebben mijn eigen ouders ook besloten zonwering aan te schaffen. Mijn eigen moeder heeft gelukkig geen last van zonneallergie maar ze vindt het wel vervelend als de zon teveel naar binnen schijnt. Ook zij wonen in Montfoort dus hebben ze ook gekeken naar iemand die screens in Montfoort kan plaatsen. Ik heb hen aangeraden ook bij Sungo te kijken. Via de website, sungo-zonwering.nl, heeft mijn vader vervolgens contact gelegd. Inmiddens hebben zij ook screens in Montfoort, en zijn ze erg tevreden met hun woning. 

Voordelen van zonwering

Zonwering kan veel voordelen hebben. De meeste mensen willen graag uitzicht op het zuiden, maar als de zon in de heetste tijd van het jaar volop op de woning schijnt is dat soms wat teveel van het goede. Zonwering kan ervoor zorgen dat de hoeveelheid licht in de woning te reguleren valt. Andere voordelen van zonwering, zoals screens in Montfoort, zijn:

  • Zon of schaduw wanneer u dat wenst
  • Temperatuurregeling met behulp van zonwering
  • Minder last van schittering en hitte op zeer zonnige dagen

Dit waren ook de voordelen die mijn ouders in overweging namen. Als ik nu bij hen langskom kan ik merken dat het er een stuk aangenamer is dan eerder. Het wordt minder snel heet in de kamer en als het ’s avonds wat afkoelt gaan de schermen weer omhoog. Zo kunnen mijn ouders heerlijk genieten van het weer en de temperatuur in huis leefbaar houden. Voor oudere mensen is dat belangrijk, zo ook voor mijn ouders. Als een woning niet meer prettig aanvoelt omdat er teveel zon of hitte aanwezig is, dan kan het een uitkomst zijn eens te kijken naar screens. Montfoort en omgeving kan gebruik maken van de diensten van Sungo, die naast screens in Montfoort ook andere soorten zonwering op maat leveren. De experts van Sungo helpen u graag verder, net zoals ze bij mijn ouders hebben gedaan. De kosten van zonwering hoeven daarbij geen obstakel te zijn. In een sociale huurwoning is het ook mogelijk om de verhuurorganisatie te wijzen op mogelijkheden voor zonwering. Neem voor meer informatie contact op met Sungo via de website, of bel naar het kantoor via het telefoonnummer dat vermeld staat op de webpagina.

Lees meer…