Qigong vakantie in Portugal

Misschien ben je de afgelopen maanden ontzettend druk geweest met werken en kun je, als je heel eerlijk bent, wel een vakantie gebruiken. Waarom is het zo velen van ons ontzettend lastig om jezelf nou eens wat rust te gunnen. Misschien heeft het met onze tijden te maken waarin alles zo snel gaat en we het ritme van onze medemens maar nauwelijks bij kunnen benen. Een Qigong vakantie kan je even uit de waan van de dag halen door oefeningen te doen die je weer terug in het lichaam brengen. Veel mensen zijn zich niet bewust van het belang van ontspanning. We raken daardoor niet zelden het contact met ons lichaam kwijt en dat heeft gevolgen. Hoeveel veel mensen zich niet bewust zijn van deze gevolgen omdat deze zich geleidelijk, met de jaren aandienen, zijn de gevolgen van uitputting niet mis. Het kan je veel fysieke en mentale klachten opleveren. Een Qigong vakantie zal je veel goed doen als je weer even helemaal bij jezelf wilt komen. Je kunt een Qigong vakantie boeken omdat je affiniteit hebt met Qigong, omdat je wilt kiezen voor een vakantie waar activiteit centraal staan, om weer in balans te komen of gewoon omdat je benieuwd bent naar een Qigong vakantie en wat deze allemaal te bieden kan hebben voor jou. Tijdens een Qigong vakantie zal je niet alleen maar in de praktijk Qigong leren kennen, we zullen je ook meer vertellen over de achtergrond van deze bewegingsleer en de filosofie die verbonden is met Qigong. Niet alleen zul je fysiek gestimuleerd worden door je lichaam op een milde manier uit te dagen en je geest tot rust te brengen, ook zul je je omringd weten door een geweldig mooie omgeving, te weten het zonrijke Portugal. Bij Qigong vakantie hoort ook:

  • Het beoefenen van ademhalingsoefeningen
  • Het leren kennen van de filosofie en achtergrond van deze bewegingsleer
  • Het uitvoeren van diverse soorten meditaties

Lekker vegetarisch eten tijdens een Qigong vakantie

Ben je benieuwd geworden naar een Qigong vakantie? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We vertellen je graag alles over de vakantie en hoe deze is ingericht. Mocht je samen met je partner een vakantie willen boeken en jouw partner heeft niet zo veel met Qigong, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt ook samen komen als een van de partners niet wil sporten of niet mee wilt doen aan bepaalde lessen. Je kunt in een dergelijk geval gebruik maken van een gereduceerd tarief tijdens deze Qigong vakantie.

Ontspannen en genieten

Als er een ding centraal staat, dan is het wel ontspannen en genieten tijden de Qigong vakantie. Veel gasten geven te kennen dat de omgeving een enorme bijdrage levert aan de mate van ontspanning. De Algarve biedt veel zon en veel mensen gaan erheen om van de fraaie omgeving te genieten. GigongZee is de plek waar je moet zijn als je wilt ontdekken wat een vakantie waar beweging en meditatie centraal staan voor je kunnen betekenen. Neem contact op via de website als je meer wilt weten over de kosten of over de invulling van jouw vakantie. Overweeg eens voor een vakantie te kiezen die jou alles te bieden heeft dat je lichaam en je geest nodig heeft. Je zult versteld staan van de ontspannende werking die deze bewegingsleer op je lichaam en je geest heeft en weer als herboren huiswaarts keren. Dat is toch wat je wilt van een vakantie; even helemaal tot jezelf komen en weer met frisse moed aan het roer van je leven verschijnen.