Plaats hier uw vacature voor een advocaat

Het vinden van goed personeel is tegenwoordig erg lastig. De economie trekt aan en mensen die beschikken over een bepaalde expertise zijn gewild en worden vaak weggekocht of weggekaapt bij andere bedrijven. Dit is echter geen nette manier van het werven van goed personeel en daarom heeft T&P Legal als nichebemiddelaar voor juristen en advocaten een platform opgezet waarop u een vacature voor een advocaat kunt plaatsen en aan hen de werving en selectie kunt toevertrouwen. De dienstverlening van T&P Legal bestaat uit het:

  • Plaatsen van vacatures
  • Het werven van juristen en advocaten
  • Het selecteren van de juiste kandidaten
  • Het interim invullen van vacatures

Het voordeel hiervan is dat u de vacature voor een advocaat uit handen kunt geven en een geschikte kandidaat krijgt voorgesteld al dan niet op interim basis bij uw kantoor kan worden geplaatst.

Uw vacature voor een advocaat op de site van T&P Legal

Op www.tplegal.nl wordt uw vacature voor een advocaat geplaatst. U krijgt hierbij hulp van de bemiddelaars die uw vacature voor een advocaat zullen doornemen en deze zullen verrijken waar wenselijk is. Uw wensen staan voorop. Het advies krijgt u er bij de dienstverlening bij. Uiteindelijk gaat het erop dat uw vacature voor een advocaat de juiste kandidaat zal aantrekken, waarmee de vacature vervuld kan worden. U vist in een poel waar vele anderen ook aan het vissen zijn. Dit zorgt ervoor dat u scherp moet zijn in uw pakket van eisen, maar ook in uw aanbod. Daarnaast is het voor veel kantoren ook belangrijk dat er een vacature voor een advocaat snel wordt ingevuld. T&P Legal heeft een netwerk aan juristen en advocaten met verschillende expertises en achtergronden die interim al snel bij u aan de slag kunnen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de benodigde expertise snel tot uw beschikking heeft en u kunt er al dan niet voor kiezen om de vacature open te laten staan of gedurende een bepaalde tijd de interim dienstverlening af te nemen van T&P Legal. Hoe dan ook, het doel is om uw vacature voor een advocaat zo snel mogelijk vervuld te laten zijn, zodat uw kantoor weer snel op volle kracht zal functioneren.

Ook voor juristen bij grote bedrijven

Veel grote en internationale bedrijven werken met een eigen team van advocaten en juristen om de juridische afdeling invulling te geven. Het komt dan ook regelmatig voor dat er een vacature voor een advocaat bij dit soort bedrijven ontstaat. Ook in dit geval is T&P Legal een uitstekende partij om de betreffende vacature voor een advocaat invulling te geven. Vele organisaties zijn u reeds voorgegaan, zoals Shell, Canon, Eneco en ING. Bij dit soort grote organisaties zijn juristen en advocaten van zeer groot en onmisbaar belang. Het is dan ook vaak zo dat er met spoed een vacature voor een advocaat moet worden ingevuld en ook hier komt de interim mogelijkheid van T&P Legal goed van pas. Bij het inschakelen van een interim jurist of advocaat kan al binnen één a twee dagen een selectie van geschikte kandidaten die beschikbaar zijn worden voorgesteld. Dit zijn mensen die zelfstandig werken en weten hoe zij proactief hun weg kunnen vinden binnen een organisatie. Het voordeel is dat u het aantal inzetbare uren bepaalt en dit is flexibel van 16 tot 40 uur per week. De diensten zijn niet alleen snel inzetbaar, maar ook weer eenvoudig opzegbaar en kunnen met hetzelfde gemak verlengd worden. Heeft u een vacature voor een jurist of advocaat die snel vervuld moet worden? Neem dan contact op met T&P Legal en u zult merken dat u snel uw vacature ingevuld zult hebben.