Op zoek naar een uitdaging? Volg een Greenbelt training!

Misschien heb je weleens gehoord van de Black Belt training waarmee jij na voltooiing in staat bent om binnen bedrijven het beste naar boven te halen, moeilijke projecten kunt opstarten en niet alleen jezelf maar ook je medewerkers zo goed mogelijk kunt stimuleren. Daar voor komt de Greenbelt training. Als Greenbelt sta je ook op een hoog niveau, maar net iets onder de Black Belt. Werk jij binnen een organisatie en houd jij je bezig met het verbeteren en optimaliseren van verschillende processen? En heb je daarnaast de ambitie om op termijn dergelijke verbeter- en verandertrajecten zelf te begeleiden? Volg dan de Greenbelt training van Q-Consult Progress Partners! Hiermee ben jij in staat om binnen de processen waar jouw organisatie zich mee bezighoudt een verbeterslag te maken en om daarmee meer winst te halen uit deze processen en om flink wat kosten te besparen. 

In dit artikel zal ik uitleggen wat een Greenbelt training precies is en wat de voordelen ervan zijn. 

Wat is een Greenbelt training?

Bij Q-Consult Progress Partners kun je een training volgen die acht dagen duurt. Deze training heet de Lean Six Sigma Greenbelt training. Door het volgen van deze cursus word jij opgeleid tot een professioneel projectleider. Je bent in staat om nieuwe projecten te bedenken en om daarmee verander- en verbetertrajecten binnen de organisatie op je te nemen. Dit is niet alleen gunstig voor jezelf, maar ook voor je werkgever en medewerkers. De Greenbelt training wordt gegeven aan de hand van de Lean Six Sigma methode. Hiermee kun je naast de verander- en verbetertrajecten ook nog eens de kosten verlagen van de verschillende processen. Lean Six Sigma is een methode die tot doel heeft de kwaliteit en efficiëntie van processen binnen organisaties en bedrijven te verbeteren en te optimaliseren. In combinatie met de Greenbelt training ontwikkel je dus ongelooflijk veel nuttige vaardigheden die je overal kunt inzetten en waarmee je van jezelf een aantrekkelijke speler op de arbeidsmarkt maakt. Door de training maak je jezelf deze vaardigheden eigen. Hierdoor kun je je kennis en skills meteen gebruiken in situaties en problemen die zich voordoen binnen jouw eigen organisatie of bedrijf.

Waarom je voor een Greenbelt training bij Q-consult moet kiezen:

  • Jouw ontwikkeling staat centraal
  • De training is persoonlijk en betrokken
  • Er worden duidelijke afspraken gemaakt met heldere verwachtingen
  • Een flexibele praktijkgerichte aanpak met oog op jouw persoonlijk situatie
  • Er wordt samengewerkt voor het best mogelijke resultaat
  • De communicatie verloopt open, eerlijk en direct

En daarna?

Heb je de Greenbelt training van Q-consult Progress Partners voltooid dan heb je ervaring met de Lean Six Sigma methode waardoor jij zelf in staat bent om verbeteringen tot stand te brengen binnen projecten en processen waar de organisatie waar jij werkt zich mee bezig houdt. Dit is allemaal zeer nuttig, maar mocht je jezelf nog meer willen uitdagen dan kun je daarna nog een vervolgtraining volgen bij Q-Consult. Door deze vervolgtraining kun jij dergelijke trajecten en projecten zelf opzetten en vormgeven. Jij hebt de kennis en expertise om jezelf, de organisatie en de andere werknemers optimaal in te zetten en te stimuleren. Zo haal je het beste uit iedereen. Deze training heet ook wel de Lean Six Sigma Greenbelt to Blackbelt training. Binnen deze training wordt meer aandacht geschonken aan de menselijke kant. Hier is namelijk veel succes van afhankelijk.  

Ben jij klaar voor een uitdaging en wil jij jezelf onmisbaar maken? Begin dan met de Greenbelt training van Q-Consult!