Ontdek het nieuwe moderne licht van de toekomst met LED lampen

pretmetled - Led lampenVerlichting is in elke woning natuurlijk cruciaal. Om sfeer te maken heb je nu eenmaal licht nodig en dan ook nog licht van het juiste soort. Dit geldt zowel voor overdag als wanneer de zon er niet meer is. Overdag heb je te maken met natuurlijk zonlicht. De manier waarop de zon je woning verlicht is voor een groot deel afhankelijk van hoeveel zonlicht binnen kan komen. Als je bijvoorbeeld in een doorzon woning woont of een flat, dan is de kans groot dat je enkel aan de voor en achterzijde ruiten hebt. Dat betekent dat de zon enkel aan die beide zijden naar binnen kan schijnen. Nu maakt de zon een halve baan van het oosten langs het zuiden en gaat uiteindelijk weer onder in het westen. Dus dat betekent dat de hoeveelheid licht die je huis binnen komt zeer afhankelijk is van de positie van je huis. Met ruiten op het noorden zal je weinig lichtinval hebben, maar met ruiten op het zuiden juist extra veel. Heb je ruiten op het westen, dan zal je in de avond van een lekker geel zonnetje kunnen genieten. Als je de ruiten op het oosten hebt, dan kun je in de ochtend bij het opkomen van de zon genieten van je kopje koffie. Zo zie je maar hoe belangrijk het is om na te denken over de positie van je ruiten. Daarom kan een dakraam bijvoorbeeld enorm veel verschil maken wat betreft lichtinval en een ruimtelijk gevoel. Uiteraard gaat de zon op den duur onder en dan zal je je woning moeten verlichten met kunstmatig licht. Tegenwoordig willen mensen veel licht voor een schappelijke prijs. Tegelijkertijd wordt de wens om zuinige milieuvriendelijke verlichting te gebruiken ook steeds populairder. Gelukkig loopt de techniek vaak gelijk op met de wensen en voorkeuren van mensen. Zo kun je tegenwoordig op een voordelige energiezuinige manier sfeer creëren in je woning met LED lampen. Dat is wel zo mooi natuurlijk, want de energieprijzen zullen uiteraard enkel nog maar verder oplopen. Door nu al LED lampen te installeren kun je nu direct fors besparen op de energierekening en dit blijft natuurlijk het geval naarmate de tijd verder vordert. Hoe duurder de energie wordt, des te meer zal je verhoudingsgewijs kunnen profiteren van de LED lampen. Het is dus nooit te vroeg om te kiezen voor LED lampen. Daarnaast is het natuurlijk vooral belangrijk dat je met de LED lampen sfeer kunt creëren in je huis. Dat is met de LED lampen helemaal geen probleem. Een populaire LED lamp is bijvoorbeeld een LED lamp met dimmer. Hiermee kun je de sfeer met een draai om de knop helemaal volgens je eigen smaak inrichten. Wil je even helder licht om de krant te lezen, dan draai je de dimmer helemaal open. Wil je juist lekker ontspannen genieten van een lange avond die langzaam maar zeker overgaat in de nacht, dan kun je de sfeer perfect beïnvloeden door een kalm muziekje op te zetten en de dimmer bijna helemaal dicht te draaien, zodat er enkel een zwak sfeervol licht overblijft. Alsof je bij kaarslicht de nacht in gaat.

De LED lampen van pretmetled.nl

Uiteraard moet je wel even weten waar je zulke fijne LED lampen kunt kopen. Gelukkig hoef je niet zelf het hele internet af te zoeken, want dat hebben wij al voor je gedaan. Je kunt via de site van pretmetled.nl namelijk alles vinden op het gebied van LED lampen. Het mooie aan deze site is vooral dat het een voordelige site is. Daarnaast kun je hier LED lampen vinden met de meest gangbare fittingen zoals:

  • De E27 fitting
  • De E14 fitting
  • De GU10 fitting

Hierboven is de dimbare fitting al even genoemd. Deze dimbare fitting is de GU10 fitting. Ideaal natuurlijk voor in de huiskamer. De LED lampen zijn er natuurlijk ook als spots te verkrijgen. Ideaal voor bijvoorbeeld in de badkamer of in de keuken. Spots zorgen voor een helder aangenaam licht en zijn dan ook perfect voor extra licht tijden het koken of het douchen/badderen. Overigens is een GU10 dimbare spot ook ideaal voor in de badkamer, want als je even lekker wilt ontspannen in bad, dan is het wel belangrijk dat je dat kunt doen met een zacht ontspannend licht. LED lampen zijn dus heel veelzijdig, overal te gebruiken en ideaal voor elke woning.

Hoe kan ik de juiste LED lampen bestellen?

Als je LED lampen wilt bestellen, maar je weet niet precies of je wel de juiste LED lampen hebt geselecteerd, dan kun je via de site altijd een vraag stellen. Tijdens kantooruren kun je direct via de chat in contact komen met een medewerker. Buiten kantooruren vind je geen chat meer, maar kun je op dezelfde plek nog wel een vraag achter laten. Je zult dus ofwel via de chat direct antwoord ontvangen of later via de mail. Daarna kun je met de juiste kennis de goede LED Lampen selecteren. Daarna kun je gemakkelijk alles wat je nodig heb toevoegen aan de winkelwagen. Alles gaat dus gewoon digitaal en je hoeft er je huis dus niet voor uit. Niet alleen is dit comfortabeler, het is ook een stuk goedkoper dan wanneer je in een fysieke winkel LED lampen zou kopen. Als alles klaar is, dan kun je afrekenen. Vervolgens worden de LED lampen de volgende werkdag bij je thuis bezorgd.