Maak van het weekend weer een feestje met een goedkope leesmap voor het hele gezin

leesland - Goedkope leesmapHet weekend, en dan vooral de zondag, is vaak een dag waarin je helemaal niks doet. Af en toe heb je natuurlijk te maken met de verplichte familiebezoekjes, maar als je geluk hebt dan is de zondag typisch zo’n dag waar je niks hoeft te doen. Toch is de mens een dier dat erg slecht tegen niets doen kan. We moeten wat om handen hebben. Dus zie je dat veel mensen op zondag in de tuin bezig gaan, het gras maaien, klusjes in en rondom het huis doen, de stad ingaan om daar een terrasje te pakken of een film te kijken in de bioscoop, kortom, we zijn op de zondag op zoek baar bezigheden. Echt de hele dag niks doen dat werkt al snel op de zenuwen. Het is natuurlijk anders voor de jongere generaties. Kinderen kunnen lekker spelen en voor hen kan de zondag niet lang genoeg duren gezien ze de maandag daarop al weer naar school moeten. Voor de wat oudere kinderen, de pubers en de adolescenten is de zondag een dag waarin ze weer op krachten moeten komen door de heftige zaterdagavond daarvoor. Deze groep is gebaad bij een lekker dagje niks doen. Met een kater is het natuurlijk lastig om iets te ondernemen. Hoe het ook zij, je hebt natuurlijk niet altijd een kater, je hebt ook niet altijd iemand om mee te spelen en je hebt niet altijd klusjes die gedaan moeten worden. Voor die gevallen is het dus fijn als je thuis een leesmap hebt voor het hele gezin. Dan kun je lekker op de bank gaan zitten op een loos momentje en eventjes lezen in een tijdschrift. De jongere kinderen kunnen de avonturen van Donald Duck lezen en voor de pubers is er altijd wel een leuk blad wat ze kunnen lezen. Het is dus leuk om een leesmap in huis te hebben. Niet alleen voor de zondag, maar gewoon voor de heel week. Af en toe eens de tv uitzetten en in stilte lezen. Niet dat je dan direct een dik boek hoeft door te spitten, maar gewoon even genieten van luchtige kost, dat is mogelijk met een leesmap. De vraag is dan ook waar je een leesmap kunt kopen en je wilt natuurlijk het liefste een beetje een goedkope leesmap. Het zal je verbazen hoeveel opties er zijn wat leesmappen betreft en het is ook zo dat er altijd een goedkope leesmap optie bestaat waar je gebruik van kunt maken. Wil je meer weten? Lees dan hieronder snel verder en ontdek de mogelijkheden wat betreft de perfecte en goedkope leesmap die past bij jou en je gezin.

De meest goedkope leesmap vind je op leesland.nu

Op leesland.nu kun je verschillende soorten leesmappen vinden. Hier kun je je op abonneren. Afhankelijk van je wensen kun je dus kiezen voor verschillende leesmappen. Dit betekent dat de ene leesmap verschillende tijdschriften bevat dan de andere leesmap. Daarnaast bevat de ene leesmap meer tijdschriften (gezinseditie) dan de andere goedkope leesmap (compacte editie). De goedkope leesmap van de gezinseditie bevat 13 tijdschriften. Deze 13 tijdschriften bevatten 12 tijdschriften die elke week terugkomen en 1 wisselend maandblad. Tevens krijg je bij de gezinseditie van de goedkope leesmap ook altijd de Avrobode geheel gratis meegeleverd. Je kunt ook kiezen voor de compacte goedkope leesmap. Deze editie bestaat uit 9 tijdschriften. Dit is geschikt als je gezin bestaat uit twee volwassenen. In dat geval kun je wel zonder de tijdschriften voor kinderen en jongeren. Bij deze editie van de goedkope leesmap ontvang je natuurlijk ook gewoon gratis de Avrobode. De goedkope leesmap is ook echt goedkoop, dus voor de prijs hoef je het niet te laten. Voor 5,95 euro per week heb je al een leesmap in huis. Een gemiddelde roker is meer kwijt aan één pakje sigaretten. Dus het is bijna geen geld en je kunt er prima die loze momentjes mee opvullen door even lekker te lezen. De goedkope leesmap is dus een goed idee. Het wordt nog een beter idee om een abonnement te nemen op de goedkope leesmap als je je bedenkt dat je ook nog eens een tablet krijgt als je een abonnement afsluit. Dus dat maakt het wel heel aantrekkelijk om een abonnement op een goedkope leesmap te nemen. Overigens kun je ook voor andere welkomstcadeaus kiezen. De tablet krijg je bij een abonnement van 104 weken, maar als je een korter durend abonnement wilt, dan kun je ook voor 52 weken durend abonnement kiezen met een ander welkomst cadeau. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor geen welkomstcadeau. De keuze is dus aan jouw.

De website

Als je meer informatie wilt over het één of ander in relatie tot de leesmap, dan kun je allereerst het beste de website raadplegen. Hier vind je vrijwel alle informatie die je nodig hebt. Onderaan de homepagina vind je bijvoorbeeld links waar je terecht kunt voor:

  • Mappen uitleg
  • Veel gestelde vragen
  • Welkomstcadeau
  • Goedkope leesmap

Verder kun je hier ook meer lezen over de bezorging. Zo is het namelijk zo dat je zelf kunt aangeven waar de bezorger de leesmap aflevert. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Je kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de bezorger achterom komt en de leesmap aan de schuurdeur hangt. Extra comfortabel dus.