Maak uw verhuizing makkelijk met de juiste verhuis dozen

beeboxx - Verhuis dozenBijna niemand vindt het leuk om te verhuizen. Het levert veel mensen stress op. Het inpakken gaat nooit helemaal zoals u dat verwacht had en duurt bijvoorbeeld langer dan u dacht. Of u dacht genoeg verhuis dozen gekocht te hebben, maar dit blijkt uiteindelijk toch niet zo te zijn en bent u weer extra tijd kwijt door naar de winkel te gaan en extra dozen te kopen. Maak een verhuizing makkelijk door al uw benodigdheden bij Beeboxx te bestellen. Op deze website plaatst u eenvoudig een bestelling voor uiteenlopende dingen die u tijdens het verhuizen nodig kunt hebben.

  • verhuis dozen
  • noppenfolie
  • inpakpapier
  • steekwagen
  • verhuisdekens
  • hondje

Door het inhuren van deze artikelen pakt u eenvoudig en snel uw spullen in en kunt u grotere meubels gemakkelijk vervoeren door middel van de steekwagen of het hondje. Kwetsbare spullen beschermt u met de noppenfolie of het inpakpapier. En in de verhuiswagen dekt u spullen af met de verhuisdeken. De verhuis dozen van Beeboxx zijn daarnaast zeer prettig om mee te werken. Ze zijn niet van karton, maar van kunststof. Dit betekent dat de verhuis dozen een stuk degelijker zijn en u dus niet het risico loopt dat de dozen uiteen vallen. Verhuist u op een regenachtige dag? Dan kan een kartonnen verhuisdoos door de natheid scheuren. Daarnaast kan de kartonnen variant veel minder spullen vervoeren, omdat u altijd rekening moet houden met het gewicht dat u erin stopt. Bij de kunststof verhuis dozen is dat natuurlijk ook verstandig, al is het alleen al vanwege uw rug. Maar de doos zal niet zomaar scheuren en al uw spullen over straat laten rollen. Als bijkomend voordeel is er dan ook nog dat het een stuk milieuvriendelijker is. Het vervaardigen en recyclen van kunststof is een stuk minder schadelijk dan karton.

Makkelijk bijbestellen van verhuis dozen

Heeft u een bestelling bij Beeboxx geplaatst? Dan heeft u de verhuis dozen en andere artikelen de volgende dag al in huis. Heeft u de spullen sneller nodig? Neem dan telefonisch contact op. Wanneer u in de randstad woont is het vaak mogelijk om de spullen nog eerder bij u af te leveren. Heeft u de verhuis dozen in huis en komt u er achter dat u er toch meer nodig heeft? Dan kunt u makkelijk dozen bijbestellen. Bij Beeboxx zijn ze flexibel. U kunt altijd meer verhuis dozen bestellen en ook de andere artikelen kunt u de volgende dag alsnog in huis hebben. Bij het plaatsen van uw bestelling geeft u aan hoe lang u de artikelen nodig denkt te hebben. Dit kunt u met een snel telefoontje eenvoudig verlengen. Heeft u uw spullen eerder dan verwacht al uitgepakt? Dan komt Beeboxx eerder bij u langs om alles weer op te halen. Het enige wat u dus hoeft te doen is zorgen dat u het juiste aantal spullen bestelt en de verhuis dozen vult met de spullen die u wilt verhuizen. De spullen die u huurt worden zowel bij u afgeleverd als weer opgehaald. Hier hoeft u zich dus niet druk over te maken. Bij Beeboxx snappen ze dat verhuizen al stressvol genoeg is. Zij zorgen er voor dat het een stuk makkelijker wordt voor u. Geen stress over of de verhuis dozen het wel zullen uithouden of dat u wel genoeg spullen in huis heeft. Beeboxx regelt dit allemaal voor u. Wilt u de verhuizing helemaal aan een extern bedrijf overlaten? Ook dan staat Beeboxx voor u klaar. Bel of e-mail om te vragen naar de mogelijkheden en zij zullen u zo snel mogelijk laten weten wat zij voor u kunnen betekenen en wat u daarvoor betaalt. De prijzen van Beeboxx zijn altijd scherp, dus u zult zeker niet teveel betalen.

Verschillende pakketten met genoeg verhuis dozen

Heeft u geen idee hoeveel verhuis dozen u nodig zult hebben? Maak dan gebruik van een van de pakketten die Beeboxx aanbiedt. Voor verschillende gezinssamenstellingen hebben zij pakketten samengesteld die genoeg verhuis dozen en hulpmiddelen bevatten voor het gemiddelde huishouden van die grootte. Verhuist u met twee personen? Neem dan het small pakket. Hierin zitten 30 verhuis dozen, 2 verhuisdekens en 1 rol inpakpapier. Daarnaast zit er twee weken huur inbegrepen in de prijs die u voor dit pakket betaalt. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het medium of large pakket. Het medium pakket is er voor gezinnen met twee kinderen. Heeft u een groter gezin? Kies dan het large pakket. Uiteraard zijn de pakketten makkelijk uit te breiden met andere benodigdheden. Gaat u voor het small pakket en heeft u meer verhuis dozen nodig of kunt u wel een steekwagen gebruiken? Dan kunt u deze er dus makkelijk bijbestellen. Maak een verhuizing dus niet onnodig moeilijk. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren voor hoe ze een verhuizing aanpakken. De een vindt het prettig om dit helemaal uit te besteden. Zij laten hun spullen inpakken en naar hun nieuwe huis brengen. Een ander vindt dit het ideale moment om door al hun spullen heen te gaan en eens goed na te denken over wat ze wel en niet nodig hebben. Het is dus een perfect moment om uw inboedel eens goed door te nemen. Wilt u graag uw spullen zelf inpakken, maar het vervoeren ervan wel overlaten aan een extern bedrijf? Dan kan dat natuurlijk ook. Beeboxx kan u op verschillende manieren bijstaan tijdens uw verhuizing. Maak hier dan ook zeker gebruik van.