Liefdesverdriet? Herover je ex!

liefdesverdriet - liefdesverdrietVoor veel mensen is liefde een van de belangrijkste aspecten van het leven. We willen allemaal gelukkig zijn, ons leven delen met een begripvolle partner en gezond ons oude dag bereiken. Sommige mensen verliezen de liefde van hun leven echter, soms door zaken waar zij niets aan kunnen doen. Een of beide partners blijven dan achter met liefdesverdriet en dat is voor niemand leuk. Veel mensen proberen daarom hun ex weer terug te winnen. Dit is niet altijd even makkelijk, soms heeft je ex-partner geen behoefte aan een nieuwe poging. Soms kun je wel wat hulp van buitenaf gebruiken. Michelle van den Berghe is relatiecoach en gespecialiseerd in het opnieuw opbouwen van relaties. Op haar site, www.liefdesverdriet.nl, krijg je alle informatie die je nodig hebt om je ex snel terug te winnen. De site heeft al honderden koppels weer bij elkaar gebracht en zo veel liefdesverdriet opgelost. Dat wil jij toch ook? Op de site vind je een aantal gouden tips, die kunnen helpen om jullie weer bij elkaar te brengen. Waar moet je aan denken wanneer je het weer wilt proberen?

  • Begin met de juiste instelling
  • Laat je vooral niet leiden door liefdesverdriet
  • Bekijk waarom jullie niet gelukkig waren

Het is belangrijk dat je begint met de juiste instelling. Je moet jezelf van tevoren goed afvragen: wat wil ik precies bereiken? Veel mensen willen hun ex graag terug, maar leggen daarbij de nadruk op een negatieve gedachte. Ze zeggen bijvoorbeeld dat ze hun ex-partner graag weer willen spreken, maar de betreffende persoon geen druk op willen leggen. Door deze houding aan te nemen, ben je vaak niet assertief genoeg. Je stelt je te bescheiden op, waardoor jouw partner niet te weten komt wat je echt voelt. Je laat je liefdesverdriet niet zien. Het is belangrijk met een positieve instelling de strijd aan te gaan. Jij wilt je partner terugwinnen! Focus op een positief gevoel, dan kom je zelfverzekerd over.

Liefdesverdriet; laat je niet leiden door emoties

Op liefdesverdriet.nl vind je nog een aantal andere belangrijke aanwijzingen. Zo is het belangrijk om je niet te laten leiden door gevoelens. Wanneer je jarenlang gek op iemand bent geweest, is het ontzettend lastig om je liefdesverdriet te onderdrukken. Vaak is dat echter wel wat je moet doen. Je moet rustig met je ex blijven praten en niet laten merken dat je leidt aan liefdesverdriet. Als je dit wel doet, leg je onbewust veel druk bij de ander. Deze gaat dan terugdenken aan hoe de relatie vroeger was, wat je kans op succes in de meeste gevallen niet bevordert. Jullie zijn geen stelletje meer; behandel het proces om weer bij elkaar te komen dan ook niet op dezelfde manier. Op bovenstaande site lees je nog ‘één ander belangrijk punt: bekijk goed waarom jullie niet gelukkig waren. De relatie heeft eerder niet gewerkt en dat had een bepaalde reden, wat was die reden en hoe kunnen jullie dat in de toekomst voorkomen? Bedenk goed dat vrijwel iedereen liever een relatie heeft dan single is. Je partner kampt dus misschien ook nog steeds met liefdesverdriet. Je hebt daarom zeker een kans om het hart van je geliefde opnieuw te veroveren!

Gratis rapport

Als je nu direct naar https://www.liefdesverdriet.nl/ gaat, krijg je nog een beetje extra hulp. Michelle van den Berghe schenkt je dan haar rapport, waarin ze je in 7 korte stappen uitlegt hoe jij je ex opnieuw verliefd laat worden. Dit rapport kun je gratis downloaden en is geheel vrijblijvend. Verder vind je hier duidelijke instructievideo’s, zodat je zeker weet dat je goed bezig bent. Ook jij verdient liefde in je leven, maak daar werk van!