Haarwerken van uitstekende kwaliteit

Tref jij de laatste tijd abnormaal veel haren op je kussen aan nadat je een nacht geslapen hebt? Zit je borstel helemaal vol als je net je haren gekamd hebt? Dan is er een grote kans dat jij last hebt van haaruitval. Wanneer de seizoenen wisselen is het normaal dat je iets meer haarverlies hebt dan normaal, maar wanneer het echt grote hoeveelheden zijn en je begint je zorgen te maken spreek je hier dan over uit. Vraag bijvoorbeeld aan een vriendin of partner of zij kale (of lichte) plekken op je hoofdhuid zien. Je kunt uiteraard ook direct naar een dokter gaan om je probleem aan hem of haar voor te leggen. Er zijn verschillende soorten ziektes die haaruitval kunnen veroorzaken.

  • Alopecia Areata
  • Frontale Fibroserende Alopecia
  • Alopecia Androgenetica

Maar ook door bijvoorbeeld een ongeval of chemo kun jij je haar verliezen. Zowel mannen als vrouwen kunnen hier onder lijden, maar met name vrouwen vinden het erg lastig om hier mee om te gaan. Zij gaan dan ook vaak al snel op zoek om het probleem te verbergen. Bij het bedrijf MoveHs snappen ze dat helemaal. De eigenaresse van dit bedrijf heeft zelf Alopecia Areata gehad en snapt dus als geen ander hoe moeilijk het is om (onverwacht) je haar te verliezen. Of het nu gaat om enkele kale plekken, tijdelijk of permanent, het is nooit leuk. Vrouwen zien hun haar als onderdeel van hun identiteit. We maken ons mooi door ons haar te doen en dan niet alleen je hoofdhaar, maar ook je wenkbrauwen en wimpers vallen hier bijvoorbeeld onder. En ook al besteden we uren aan het scheren van onze oksels, bikinilijn en benen, het is toch heel wat anders als je daadwerkelijk al je haren verliest, zoals bijvoorbeeld bij Alopecia Universalis en Totalis het geval is. Een van de haarwerken van MoveHs zal je weer mooi doen voelen.

Vrouwen met haarwerken

De haarwerken van MoveHs zijn van een dusdanige kwaliteit dat je nooit zult zien dat je een haarwerk op hebt. Het haar oogt heel natuurlijk en de knoopkwaliteit is optimaal. Hierdoor kun je ook alles met de haarwerken doen. Ben jij een zwemmer? Met deze haarwerken duik je gewoon het zwembad weer in! Zelfs een wilde rit op een motor zullen deze haarwerken volledig doorstaan zonder ook maar een millimeter van hun plek te komen. Jij zult niet eens merken dat je een van de haarwerken draagt. Het draagcomfort is ideaal. Ben jij bijvoorbeeld je haar verloren door een ongeval? Ook dan kun je zonder enig risico deze haarwerken dragen. Als je haarverlies hebt dan zul je dat op emotioneel gebied zwaar vinden. Het is voor sommige vrouwen lastig om te accepteren. Daarom stellen ze bij MoveHs voorop dat jij je weer op en top veilig en mooi moet kunnen voelen. Hier zijn de haarwerken helemaal op ingesteld. Jij moet je vrij kunnen bewegen en alles kunnen doen wat je voorheen ook deed. Het is nergens voor nodig om er aan herinnerd te worden dat jij een bepaalde ziekte hebt. Door de hoge kwaliteit van de haarwerken zul je je niet alleen beter voelen, je ziet er ook beter uit! En dat zullen mensen in je omgeving aan je opmerken. Wees niet verbaasd als jij ineens allemaal complimentjes krijgt over hoe goed je eruit ziet. De haarwerken van MoveHs kunnen gemaakt worden zoals jij dat wilt. Kies jij er voor om een haarwerk te laten maken die veel lijkt op wat jij als natuurlijk kapsel hebt? Of durf jij het aan om eens iets totaal anders te proberen. Wanneer je bij MoveHs langskomt is het mogelijk om van alles te proberen!

Kies uit haarwerken waar jij je fijn in voelt

Wanneer je bij MoveHs langskomt om een van de haarwerken aan te laten meten dan wil je dit goed doen. Er wordt dan ook uitgebreid de tijd genomen om tot het juiste resultaat te komen. Zij houden pas op als jij helemaal tevreden bent. Of je de haarwerken nu tijdelijk gaat gebruiken of voor een langere tijd, jij verdient het om een haarwerk te hebben waar je je prachtig in voelt. Stiekem droomt iedere vrouw er wel eens van om eens een totaal anders kapsel te hebben. Vaak durven we met ons eigen het risico niet te nemen om er een grote verandering in te brengen. Stel je voor dat het niet goed uitpakt of dat het je helemaal niet staat! Met haarwerken kun je dan een keer gek doen. Pak dit moment dus aan om eens te kijken of er iets is dat jij altijd al hebt willen proberen. Bijvoorbeeld een van de prachtige gekrulde haarwerken of misschien ben jij wel op zoek naar steil haar. Het gaat er om dat jij je (weer) goed voelt. Laat het haaruitval je niet tegenhouden om het beste uit het leven te houden. Vind jij het heel vervelend om de kale plekken te zien? Je kunt het haarwerk dag en nacht ophouden. Je kunt er dus ook in slapen zonder dat iemand door hoeft te hebben dat het niet je eigen haar. Uiteraard zul je het haarwerk goed moeten verzorgen, maar dit is niet heel anders dan met natuurlijk haar. Het haar zal niet vet worden (het groeit tenslotte niet in je hoofdhuid), maar het wordt wel vies door invloeden van buiten. Hou het met een goede verzorging dus in een optimale conditie.