Goede hulp bij brandschade

schadeoplossing - brandschadeWanneer u brandschade heeft is dit geen pretje. Een brand kan altijd gebeuren en overvalt u meestal volledig. Het belangrijkste is natuurlijk dat er geen slachtoffers zijn gevallen en dat u en uw gezin snel door kunnen met uw leven. De schade die bij brand ontstaat is echter aanzienlijk. Binnen enkele ogenblikken kunt u alles kwijt zijn. Vooral bij persoonlijke spullen is dit een ramp. Kleding en meubelen zijn altijd weer terug te kopen, maar een fotoboek waarvan u de foto’s niet meer digitaal heeft krijgt u nooit meer terug. Er moet na een brand altijd heel veel geregeld worden en daarom is het dan ook verstandig om vanaf het begin iemand in te schakelen die u kan helpen. Bij brandschade bent u bij Schadeoplossing aan het juiste adres. Zij zorgen er voor dat u niet alleen staat en gaan samen met u kijken naar de best mogelijke oplossing. Bij brandschade kunt u vaak ook lange tijd uw woning niet in. Er moet dus heel veel geregeld worden, zoals een tijdelijk onderkomen en veel telefoontjes naar de verzekering. U wilt bij brandschade natuurlijk de best mogelijke hulp krijgen en dat kan gelukkig door Schadeoplossing in te schakelen. Door de expertise op het gebied van brandschade en alles wat daarbij komt kijken wordt u vakkundig bijgestaan met alles waar u hulp bij nodig heeft. Heel vervelend maar vaak waar, de verzekering wil niet alles betalen. Wat doet u dan? Neemt u er genoegen mee of probeert u toch uw volledige inboedel verzekerd te krijgen? Veel mensen gaan uiteraard voor het laatste en willen zo veel mogelijk geld terug om alles weer opnieuw te kunnen kopen. Gelukkig kunt u ook hulp inschakelen voor het terugkrijgen van het geld van de verzekering bij brandschade. Hierbij wordt u uiteraard ook bijgestaan, zodat u altijd de maximaal mogelijke schadevergoeding terug kunt krijgen. Dat is wel zo fijn wanneer u uw volledige inboedel moet vervangen. U krijgt van Schadeoplossing:

  • Snel hulp
  • Deskundige begeleiding
  • Advies op maat

Door deze goede hulp bij brandschade krijgt u uiteraard niet uw spullen terug, maar heeft u wel het gevoel dat u niet alles alleen hoeft te doen. U kunt zich in deze nare periode richten op de dingen die belangrijker zijn, zoals de opvang voor uw gezin en het redden van alle mogelijke persoonlijke spullen.

Herbouwen na brandschade

Wanneer er in uw woning een brand uitbreekt bent u vaak niet alleen een deel van uw spullen kwijt of zelfs alles, maar zal er ook veel aan het huis gerepareerd moeten worden. Veel huizen zijn door brandschade enkele manden volledig onbewoonbaar. Alles in het huis moet nagekeken worden om te zien of het wel veilig is om er in rond te lopen. De structuur van het huis krijgt bij brand een flinke klap en soms is het zelfs zo dat een deel van het huis moet worden afgebroken en opnieuw moet worden opgebouwd. U kunt dus na brandschade maar beter een tijdelijke woning gaan huren. Vaak is het zo dat u geld krijgt van de verzekering om ergens tijdelijk onderdak te zoeken. U kunt bijvoorbeeld in een bungalowpark terecht dat in de buurt staat. Hier wonen veel meer mensen dan vaak gedacht wordt. Na brandschade is dit een ideale uitvalsbasis mits u er in de winter gaat wonen wanneer de prijzen veel lager zijn dan in de zomer. Dan is het aan te raden om op kosten van de verzekering in een appartement te gaan wonen in de stad van uw keuze. U heeft dus voldoende geld nodig om dit allemaal mogelijk te maken. Met alleen brandschade aan uw huis bent u er dus nog lang niet. Door de lange verbouwing die volgt zult u ook een opslag moeten regelen voor de eigendommen die u wel heeft kunnen redden. Het is al met al een hele hoop geregel waar niemand op zit te wachten. Daarom is het van belang dat u de juiste hulp krijgt. Het is heel fijn wanneer u iemand heeft die de werkzaamheden aan uw woning coördineert na de brandschade. U kunt er dan op vertrouwen dat alles grondig wordt aangepakt en dat uw woning helemaal zal worden hersteld. Brandschade is vreselijk, maar in elk geval kunt u dan de nasleep uit handen geven. Of u nu brand heeft gehad in uw woning of in uw bedrijfspand, het is van belang dat alles zo snel mogelijk goed wordt opgelost en dat de verzekering het nodige bedrag helemaal uitbetaald. Wanneer dat voor u geregeld wordt heeft u al veel minder zorgen.

Recht op contra expertise

Het is heel vervelend, maar helaas waar, wanneer u brandschade heeft gaat uw verzekeringsmaatschappij altijd uit van het laagst mogelijke bedrag dat wordt terugbetaald. Hierdoor moet u vaak veel geld bijleggen en dat hebben de meeste mensen niet. Het is daarom van belang dat u contra expertise in kunt schakelen. U kunt dit gratis doen, omdat u daar volgens de wet recht op heeft. Er zijn voor u aan nieuwe berekeningen van het vastgestelde bedrag dus geen extra kosten verbonden. U kunt rekenen op professioneel advies van experts op het gebied van verschillende soorten schades, waaronder brandschade. Zo heeft u veel meer kans op een eerlijke uitbetaling van het schadebedrag. Dat is natuurlijk voor iedereen heel erg belangrijk, omdat dit betekent dat u uw spullen weer kunt kopen voor een nieuwe woning.