Geheel verzorgd bedrijfsuitje Overijssel

Bedrijfsuitje Overijssel

Voor een bedrijfsuitje Overijssel kun je terecht bij Outdoorunlimited. Dit bedrijf is gespecialiseerd in uitjes voor alle gelegenheden. Het activiteitenbedrijf beschikt tegenwoordig zelfs over een eigen buitenterrein voor spannende en uitdagende activiteiten. Hierdoor is het mogelijk om een voordelig bedrijfsuitje Overijssel te regelen op outdoorunlimited.nl. Voor ieder gezelschap zijn er geschikte mogelijkheden te bedenken met een groot aantal uiteenlopende activiteiten. Sinds kort kun je er zelfs voor kiezen op het programma geheel op maat te laten maken. Tijdens je bedrijfsuitje Overijssel verkennen maakt de dag gegarandeerd een succes. De provincie heeft bezoekers veel te bieden. Mooie landschappen, historische steden en meer dan genoeg goede horecagelegenheden. Bij Outdoorunlimited weet men precies hoe een programma het best kan worden opgesteld. De medewerkers helpen je graag om het beste programma op te stellen voor jouw bedrijf. Om alvast wat inspiratie op te doen hier alvast wat voorbeelden van de mogelijke arrangementen:

  • Weg met de baas: een spannende en uitdagende dag waarop je strijd tegen elkaar in teams van tien
  • All-inclusive: een volledig verzorgd programma tegen een voordelige prijs
  • Lagoon adventure: ontdek “Expeditie Robinson” in het Overijsselse landschap. Dit arrangement biedt avontuurlijke survivalactiviteiten

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden voor een personeelsfeest bij dit activiteitenbedrijf. Hierover lees je hieronder meer.

Origineel bedrijfsuitje Overijssel

Bedrijfsuitjes worden door veel bedrijven jaarlijks georganiseerd. Als je geluk hebt doet jouw bedrijf dit zelfs meerdere keren per jaar. Toch zijn bedrijfsuitjes lang niet altijd even leuk. Met jaarlijkse uitjes kan het natuurlijk moeilijk zijn om origineel te blijven. Voor een uniek bedrijfsuitje Overijssel kies je daarom voor Outdoorunlimited. Bij deze onderneming kun je heel originele personeelsuitjes laten organiseren. Dankzij het eigen buitenterrein van de onderneming zijn er veel buitenactiviteiten waar je uit kunt kiezen, voor een voordelige prijs. Voor je bedrijfsuitje Overijssel kiezen is ook zeker een aanrader. De Noordelijke provincie heeft veel te bieden voor spannende en gezellige activiteiten met groepen. Zowel kleine als grote groepen kunnen terecht op outdoorunlimited.nl. Sinds kort is het zelfs mogelijk om groepen tot wel 80 personen te ontvangen op het terrein. En het aanbod aan activiteiten blijft steeds toenemen. Ook survivallen en schieten behoren nu tot de mogelijkheden. De onderneming heeft nu namelijk een eigen survivalparcours en schietbaan. Ideale opties voor zowel de actievelingen als avonturiers. Zo beleef je met je collega’s en of leidinggevenden een onvergetelijke dag. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en om een programma op maat op te laten stellen. De medewerkers staan graag voor je klaar.

Maak teambuilding leuk

Tijdens je bedrijfsuitje Overijssel verkennen en tegelijkertijd je collega’s en leidinggevenden leren kennen is natuurlijk een ideale combinatie. Met de bedrijfsuitjes van Outdoorunlimited heb je niet alleen een heel leuke dag, je kunt ook kiezen voor teambuildingactiviteiten op maat. Teambuilding is belangrijk voor ieder bedrijf, maar niet iedereen heeft hier leuke ervaringen mee. De invulling van de dag moet natuurlijk wel leuk en gezellig zijn. Teambuilding tijdens een bedrijfsuitje Overijssel van Outdoorunlimited biedt hiervoor de uitkomst. Je kunt kiezen uit een groot aantal activiteiten voor groepen tussen variërend tussen de 25 en 80 mensen. Kies bijvoorbeeld voor de bekende activiteiten als handboogschieten, touw trekken en kruiwagen races. Maar ook sumoworstelen behoort bijvoorbeeld tot de opties. Dankzij het grote aanbod kun je een dag samenstellen die precies past bij de onderneming. Zo weet je zeker dat de deelnemers samen een leuke dag zullen hebben en bovendien biedt het een goede mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Neem contact op via de telefoon of mail of vraag een vrijblijvende offerte op. De medewerkers staan voor u klaar om een onvergetelijke dag te organiseren. Lees meer…