Werken met een factuur programma

Zie jij er ook iedere keer weer tegenop om facturen te maken en te versturen? Vind jij het ook een tijdrovende klus die je liever niet zou doen? Er zijn maar heel weinig ondernemers die het leuk en makkelijk vinden om administratie te doen. Het is dan ook een van de dingen die als eerste door ondernemers uitbesteed worden wanneer ze daar de kans voor hebben. Wil jij niet een ander bedrijf inhuren hiervoor of heb je hier simpelweg het geld nog niet voor? Kies dan voor een veel makkelijkere en goedkopere optie: het factuur programma van Faktum Factuur. Hiermee kun je uiteenlopende dingen doen.

  • Factureren
  • Offertes maken
  • Pakbonnen opmaken
  • Orderbevestigingen versturen
  • Herinneringen versturen

Door alle informatie op dit gebied makkelijk op een plek te hebben, hoef je er nooit meer bang voor te zijn dat je bepaalde informatie kwijt raakt. Daarnaast is de hoeveelheid tijd die je bespaart door met dit factuur programma te werken aanzienlijk en dus een groot voordeel.

Bespaar tijd met het factuur programma

Iedere ondernemer heeft genoeg te doen binnen zijn of haar bedrijf. Als er dus bepaalde taken zijn waar je minder tijd aan kunt besteden dan is dat wel zo prettig. Met het factuur programma van Faktum Factuur heb jij de software in handen die het maken van facturen en andere zaken op dit gebied bijna leuk maakt. Het opmaken van facturen, herinneren en bijvoorbeeld offertes en orderbevestigingen is ineens een stuk makkelijker. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te geven hoe jij de facturen eruit wilt laten zien. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om je eigen huisstijl te gebruiken, maar er zijn ook genoeg standaard facturen waar je uit kunt kiezen. Daarnaast is het belangrijk om de juiste gegevens in te vullen en op die manier heb jij met enkele simpele drukken op de knop een factuur die je direct aan je klant kunt sturen. Betaalt de klant niet op tijd? Dan is het nog eenvoudiger om een herinnering op te maken en te versturen. Het is dus ook de manier om je administratie bij te houden en te zien of je wel niet op tijd betaald wordt. Klinkt dit jou ook goed in de oren? Neem dan vandaag nog contact op met Faktum Factuur. De medewerkers van dit bedrijf staan je graag te woord over alle mogelijkheden die het factuur programma te bieden heeft. Zowel in het algemeen als voor jou persoonlijk.

Leren werken met het factuur programma

Het kan in het begin natuurlijk even wennen zijn om met het factuur programma te werken. Om dit zo min mogelijk tijd in beslag te laten nemen hebben ze bij Faktum Factuur verschillende (online) video’s voor je gemaakt die je kan bekijken en die je zullen helpen om het factuur programma zo snel mogelijk te begrijpen. De eerste paar keer werk je dus samen met de video’s als je dat wilt. Gelukkig zit de software niet lastig in elkaar en is het ook zeker mogelijk om dit te doen zonder de video’s. De meeste dingen wijzen zich vanzelf en je bent er dus niet veel tijd mee kwijt om uit te vogelen wat je precies met het factuur programma kunt en hoe jij dit het beste binnen jouw bedrijf kunt inzetten. Pak dus nu nog de mogelijkheid aan om niet langer uren kwijt te zijn met het opzetten van facturen en het versturen ervan. Ook voor offertes kun je met dit factuur programma aan de slag. Het maakt deze facetten binnen je bedrijf een stuk eenvoudiger en de tijd die je hiermee overhoudt kun je weer besteden aan bijvoorbeeld het vinden van nieuwe klanten. Lees meer op de website..