Galapagos reizen 

Atacama. Atacama is een reisspecialist op het gebied van individuele reizen naar Zuid-Amerika, waaronder de Andes en Patagonië. Atacama heeft ruime ervaring in het organiseren van dergelijke reizen naar Zuid-Amerika en ontwerpt individuele Galapagos reizen op maat, voor elk reisbudget en naar eigen voorkeuren. Wat zijn redenen om één van de geheel verzorgde Galapagos reizen te boeken?

  • Een unieke reis, onvergelijkbaar met andere reizen;
  • Geheel verzorgde rondreis aan boord van een comfortabel schip;
  • Ontdek zeldzame dieren en planten die alleen op de Galapagos eilanden leven;
  • Laat je betoveren door de ongerepte natuur;
  • Het gehele jaar door een aangenaam klimaat.
  • Fijne afwisseling tussen het opdoen van kennis op het gebied van geologie, biologie en cultuur, activiteiten zoals de wateren van de jungle verkennen met een kano en ontspanning op de boot.

Galapagos reizen; een reis speciaal voor u samengesteld

Via Atacama heb je de mogelijkheid om de Galapagos reizen op je eigen wensen af te stemmen Er zijn echter ook Galapagos reizen te boeken die in zekere mate al ingevuld zijn. Zo kunt u de ‘Darwin explorer’ reis boeken. Dit is een combinatiereis naar Galapagos en de Noordelijke Andes. De cruise naar de eilandengroep duurt vier dagen. Vervolgens breng je ook nog een bezoek aan het Mindo-Nambillo Cloud Forest. Dit is een prachtig natuurreservaat op het vaste land van Ecuador. In dit reservaat kun je activiteiten ondernemen zoals: het lopen van een uitgestippelde wandelroute van 5,6 kilometer, een bezoek brengen aan de vlindertuin, genieten van lokaal geproduceerde chocolade of het bewonderen van de Nambilla watervallen. Besteed je liever de hele reis op de Galapagos eilanden, dan kan dit ook via de ‘Ecuador Untamed’ reizen. Een 5-daags bezoek aan de eilanden waar u dagelijks per zodiakbootje voet aan wal zet voor bijvoorbeeld betoverende wandelingen. Als klap op de vuurpijl zijn er ook nog de ‘Mundo Mitico’ Galapagos reizen. Dit betreft een 8-daagse cruise. Tijdens deze cruise vaar je langs de jong vulkanische eilanden Isabella en Fernandina. Elk van deze reizen is af te stemmen naar individuele wensen.

De reis van je leven binnen handbereik!

Wil jij eens een hele andere vakantie ervaring opdoen? Inmiddels ben je wellicht uitgekeken op de ‘standaard vakantielanden’ zoals Frankrijk en Italië. De Galapagos eilanden is dé bestemming voor mensen die op zoek zijn naar avontuur en natuur in de meest pure vorm willen aanschouwen.  Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie over deze bijzondere Galapagos reizen? Kijk dan op de site van Atacama: atacama.be.