Eerste huis kopen

Wil jij je eerste huis kopen, maar begrijp je niets van zaken als hypotheek en alle andere administratie die er bij komt kijken? Dat is heel begrijpelijk. Met behulp van Recht Op Advies wordt je op weg geholpen bij de hypotheekzaken die je moet regelen als je een huis gaat kopen. Samen met een adviseur ga je op zoek naar de hypotheekvorm die bij jou past. Wanneer je de eerste stap zet naar jouw eerste woning, heb je snel de neiging de eerste mogelijkheid aan te pakken die op je pad komt. Mogelijk dat je achteraf erachter komt dat je kosten en hypotheekvorm minder voordelig is dan je in eerste instantie verwacht had. Vaak maak je de keuze vanuit de situatie waar je op dat moment in zit, op lange termijn is deze keuze wellicht minder voordelig. Een professioneel adviseur kan je hierin bijstaan en samen kunnen jullie de beste hypotheek samenstellen. Op deze manier wordt een eerste huis kopen minder stressvol dan je in eerste instantie ervaart. Met een goed gevoel maak je vervolgens de nieuwe stap in je leven, samen met een van de deskundigen van Rechtopadvies.nl.

Eerste huis kopen, advies op maat

Recht Op Advies is een landelijk adviesbureau die klanten helpt bij het afsluiten van een hypotheek of helpt bij het bemiddelen met een hypotheekverstrekker. In Nederland bestaan diverse hypotheekverstrekkers en voor een leek is het moeilijk in te schatten welke goed is. Of welke hypotheker past bij jouw situatie. Een eerste huis kopen is een kostbare duurzame investering die iedereen goed en zorgeloos wilt aangaan. Recht Op Advies begrijpt dit. Tegen betaalbare tarieven staan zij jou bij in de volgende zaken als het gaat om een eerste huis kopen:

  • Besparen op hypotheeklasten
  • Verbeteren van hypotheekvormen
  • Hersteladvies op woekerpolissen
  • Het vergelijken van verzekeringen

Door naar deze zaken te laten kijken, voorkom je dat je straks met te hoge kosten zit zodra je jouw eerste huis hebt aangeschaft. De adviseurs gaan met jou de diverse hypotheekoffertes en verzekeringspapieren door. Deze stapels papieren en teksten hoef je dus niet alleen door te nemen. De adviseur selecteert de beste offertes en verzekeringen die bij jouw situatie passen. Hij of zij houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en omstandigheden. Alle financiële zaken worden voor jou op een rij gezet, zodat voor jou een voordelig pakket samengesteld kan worden zonder dat je teveel betaalt.

Professionele deskundigheid

De adviseurs van Recht Op Advies streven ernaar om op onafhankelijke wijze de klanten te begeleiden bij hun eerste huis kopen. Maandelijks wonen zij trainingen bij om hun deskundigheid op hoog niveau te houden zodat zij jou optimaal kunnen bijstaan. Ze voldoen aan de eisen van Stichting Erkend Hypotheek en zijn altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen die van belang zijn voor jouw financiële zekerheid bij het eerste huis kopen. Zij hebben altijd alle kennis bij de hand zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Woekerpolissen, verwarrende hypotheekoffertes en hoge kosten zijn voor jou geen zorg meer dankzij de professionaliteit van Recht Op Advies. Doordat zij niet aangesloten zijn bij een bank of verzekeraar, zijn zij in staat om op onafhankelijke wijze hypotheekadvies uit te brengen. Ook als je jouw hypotheek wilt oversluiten kan je terecht bij een van de deskundigen van Recht Op Advies. Voor het selecteren van de juiste hypotheek selecteren ze aan de hand van jouw persoonlijke wensen en situatie de gepaste hypotheekvormen. Een eerste huis kopen wordt plezieriger dankzij de deskundige hulp van Recht Op Advies. Zij zorgen ervoor dat je op korte en lange termijn zorgeloos kan genieten van jouw eerste woning.