Een magazijn bak, onmisbaar voor elk magazijn

logisticshop - Magazijn bakBent u op zoek naar interieur voor uw magazijn? Hoe klein of hoe groot uw magazijn dan ook mag zijn, een magazijn bak kunt u vast en zeker altijd wel gebruiken. Er is een opmars aan online webwinkels in de wereld en dat geldt ook zeker voor Nederland. De reden dat u daarom een hele hoop bakken kunt gebruiken om uw waren in op te slaan is significant. Hebt u vaarwel gezegd tegen uw winkel in de fysieke buitenwereld en levert u enkel nog vanuit uw magazijn? Kies dan voor een magazijn bak zodat u al uw artikelen kunt ordenen. U hoeft nadien niet lang op zoek te gaan naar de spullen die u moet verzenden. Veel webwinkels garanderen bijvoorbeeld dat als men vandaag bestelt, het product morgen thuisbezorgd wordt. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor ons. Wij maken zelf ook gebruik van deze handige magazijn bak die u in diverse groottes via onze online shop kunt kopen. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u zelf een webwinkel starten? Hebt u al een mooie hal gevonden die u wilt gaan gebruiken als magazijn? Denkt u er dan eens aan om bij ons een magazijn bak en ook diverse andere handige artikelen te kopen. Vergeet ons niet te bookmarken want het blijft waarschijnlijk niet bij een bestelling. Neem het maar van ons aan dat u in de toekomst terug zult komen om een nieuwe magazijn bak te kopen. Zeker als het goed gaat met uw winkel want dan wilt u vast en zeker uw catalogus uitbreiden. Wij voorzien u graag van alle magazijnbenodigdheden. Zo vindt u naast de reeds genoemde magazijn bak ook allerlei handige accessoires zoals tape, kantelbakken en stickers zodat u op de magazijn bak kunt zetten welke artikelen er in zitten. Op die manier kunt u nog sneller uw orders rapen en daar plukken u en uw klanten enkel de vruchten van. Het bestellen van een magazijn bak hoeven we u waarschijnlijk niet uit te leggen als u zelf ook een online webwinkel hebt. Maar natuurlijk zijn dat niet onze enige klanten. Ook mensen met een winkel, groothandelaren, distributeurs en ga zo maar door komen bij ons een van alles kopen. Wilt u daarom graag weten hoe u dat moet aanpakken? Leest u dan vooral even verder.

Laat het niet zitten bij 1 magazijn bak maar bestel er direct meerdere

Want als u slechts een magazijn bak hebt gekocht, dan hebt u nu de mogelijkheid om een soort artikel te bergen. Dat schiet natuurlijk niet op. Gelukkig zijn de bakken op onze website erg goedkoop. Maakt u een grote bestelling want dan krijgt u daar ook nog eens korting op. Op die manier bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee. Zo is er binnen elk budget wel een mooie bak te vinden. Kijkt u dus snel op onze website: logisticshop.nl. U zult er al snel achter komen dat we niet enkel een magazijn bak leveren maar nog veel meer handige opbergfuncties en accessoires voor elk magazijn. Zo hebt u bij ons de keuze uit:

  • Magazijnstellingen,
  • Opbergbakken,
  • Pallets & toebehoren
  • En natuurlijk mogen veiligheidsartikelen ook niet ontbreken.

Zorgt u ervoor dat er altijd iemand aanwezig is met een certificaat in de bedrijfshulpverlening? Bij elk bedrijf is dat verplicht en dat geldt zeker voor magazijnmedewerkers. Daar zit een ongeluk in een klein hoekje. Mensen rijden er af en aan met grote heftrucks, producten worden torenhoog opgestapeld en u werkt waarschijnlijk met een keur aan gereedschappen. Neem het zekere voor het onzekere en zorg ervoor dat er onder andere EHBO-kisten, brandblussers, blusdekens, aanrijdbeschermers en kolombeschermers in uw magazijn aanwezig zijn. Die EHBO-trommels kunt u opbergen in een handige magazijn bak!

Online bestellingen maken is erg eenvoudig, wist u dat wel?

Bent u overtuigd en wilt u graag een magazijn bak kopen? Dan zoekt u op onze website naar de magazijn bak van uw wensen. Geef aan hoeveel u er hebben wilt. Tevens is het verstandig dat u een gratis account aanmaakt. Dat doet u door eenmalig al uw gegevens op te geven zoals uw naam, bedrijfsnaam, adres en contactgegevens. Verzin een inlognaam en een wachtwoord. In het vervolg kunt u dan na het uitzoeken van de producten direct afrekenen en dat scheelt aanzienlijk qua tijd. Als u dit allemaal gedaan hebt dan hoeft u enkel nog de magazijn bak af te rekenen en ook dat gaat in zijn geheel digitaal. U hebt vast en zeker een internetbankierenaccount. Log met deze gegevens in bij PayPal of iDEAL en maak het verschuldigde bedrag van de magazijn bak over naar onze rekening. Als u liever met uw creditcard betaalt dan is dat ook geen enkel probleem. U krijgt van ons en bevestiging in uw mailbox en laten u ook weten als de magazijn bak ons magazijn heeft verlaten. Komt u zo nu en dan eens bij ons terug want we hebben vaak scherpe kortingen op de website staan. Als u daar als eerste van op de hoogte wilt worden gesteld, dan kunt u uzelf abonneren op de gratis digitale nieuwsbrief. Die ontvangt u vervolgens eens per maand in de inbox. Niet alleen leest u daarin alles over acties en kortingen maar ook over de nieuwste producten voor in uw magazijn. En als u er niet langer de behoefte aan hebt dan kunt u uzelf eenvoudig uitschrijven, daar doe we beslist niet moeilijk over.