E sigaret is trending op internet

Dampershop - E SigaretDe elektronische sigaret, oftewel de E sigaret, is een onderwerp waar veel over geschreven wordt in de media omdat steeds meer mensen gebruik maken van deze nieuwe sigaret. In de volksmond wordt deze E sigaret ook wel een ‘damper’ genoemd, omdat de vloeistof in de sigaret juist verdampt en niet verbrand. Omdat de vloeistof in de E sigaret verdampt komen er geen schadelijke stoffen vrij en dus is het een ideale oplossing voor het roken. Zelf ben ik vorig jaar overgestapt van een ‘ouderwetse’ sigaret naar de zogenaamde E sigaret, iets wat een nieuwe wereld voor mij deed openen. De sigaret op zichzelf kan er verschillend uitzien, van een wit staafje met lichtbruin mondstuk tot een zwarte staaf met doorzichtig mondstuk. Op de website van dampershop.nl wordt heel overzichtelijk uitgelegd wat de E sigaret nu precies is en welke soorten er allemaal bestaan. Omdat ik geen beginnende roker was, maar wel een beginnende elektronische roker vond ik het erg fijn dat er werd uitgelegd hoe het allemaal werkt. Standaard modellen zijn:

  • Aspire
  • Justfog
  • VaporLinQ

Van groot belang is de batterij. Bepaalde batterijen gaan langer mee dan andere en als u vaak lang onderweg bent en niet in de gelegenheid bent om de batterij op te laden, dan kiest u voor een sterke batterij. Het geheel is niet erg groot, dus hoe klein de tas ook is er is altijd ruimte voor een E sigaret.

E sigaret wordt steeds populairder

De elektronische sigaret wordt steeds populairder omdat men gezonder wil leven. Op de website van Dampershop.nl wordt er ook aandacht besteed aan het stoppen met roken en het beginnen met het zogenaamde dampen. Het verslavende aan roken is de nicotine. Dit is dan ook iets waar de elektronische sigaret op in kan spelen, want met deze sigaret kun je de hoeveelheid nicotine zelf bepalen. Op deze manier is het voor iemand die heel zwaar heeft gerookt ook aantrekkelijk om de sigaretten om te wisselen voor een elektronische sigaret. Zij kunnen beginnen met een iets grote hoeveelheid nicotine, zodat de overstap naar de elektronische sigaret niet heel groot zal zijn. Uiteraard worden er op de website alleen tips gegeven, het is belangrijk dat iedereen beseft dat het stoppen met roken van de normale sigaretten bij elke persoon anders ligt. Zelf vond ik het erg fijn om hierover te lezen, omdat ik op deze manier kon bepalen hoe en wanneer ik wilde overstappen naar deze elektronische sigaret.

Voor ieder wat wils

Uit de praktijk is gebleken dat mensen die al wat langer gebruik maken van de E sigaret graag de sigaret helemaal naar hun eigen wens willen aanpassen. Enkele sigaretten die daarvoor zeer geschikt zijn, zijn onder andere:

  • Tube MOD’s
  • Box MOD’s
  • Aspire Nautilus Platinum

De website van Dampershop.nl biedt uitkomst op het gebied van informatie rondom de elektronische sigaret. Wanneer u een vraag heeft maar niet direct wilt bellen, dan kunt u het beste naar de pagina met de meest gestelde vragen gaan. Hier zijn de vragen die het meest gesteld worden aan de klantenservice voor u op een rijtje gezet. Zelf vond ik dit erg handig, want het blijkt dat veel mensen eigenlijk dezelfde vragen hebben. De vragen zijn onder elkaar ingedeeld en wanneer je op een vraag klikt, dan opent deze met het antwoord onder de vraag. Op deze manier kun je gemakkelijk terug naar een andere vraag. Het leukste vind ik eigenlijk dat het aanbod van de elektronische sigaretten zo breed is, zodat er voor iedereen een smaak of een samenstelling bij zit die bij die bepaalde persoon en de desbetreffende wensen past.