De watchwinder is een zeer populaire gadget

r2watchwinder - watchwinder

U bent waarschijnlijk trots op uw uurwerk. Of het nu gaat om uw Mickey Mouse-horloge die u ooit van uw ouders of grootouders hebt gekregen of een duur met de hand vervaardigd Zwitsers merk, u gaat er zuinig mee om. U draagt het misschien wat minder dan u zou willen, mede door de opkomst van de smartphone. Is uw oude doosje waarin u de horloge kreeg versleten en zoekt u daarom een watchwinder? Dan bent u bij r2watchwinder.nl aan het juiste adres. Stop uw horloge niet langer in een sok in de la maar plaats het in een mooie watchwinder zodat u het overal neer kunt zetten. Dit tijdloze design doet het in elke kamer in huis goed. Het is een lust voor het oog en geheel elektronisch te bedienen dankzij de handige app die u op uw smartphone en/of tablet kunt downloaden. Denk aan het regelen van de tijd en een ingebouwde Ledverlichting zodat u ook in de avond en de nacht even op uw horloge kunt kijken. Is een watchwinder iets voor u of voor een kennis? Kijkt u dan even op onze website en kies de watchwinder uit in de juiste tinten. Zo kunt u een grijze, zwarte en witte variant aanschaffen.

Onze watchwinder is op te stapelen tot wel 5 stuks

Omdat u de watchwinders op kunt stapelen kunt u ze kopen voor het hele gezin. En ook al hebt u daar geen behoefte aan, een watchwinder is wel een handig product voor elke analoog horloge in huis. U wilt immers zuinig met uw spullen omgaan. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een kras op het horlogescherm is snel gemaakt. Dit gebeurt misschien nog wel vaker als u de horloge niet draagt dan wanneer u de horloge wel draagt. Dat is een extra goede reden om een horlogehouder te kopen. Deze volautomatisch aangestuurde watchwinder werkt op basis van een lithiumaccu dat u met de bijgeleverde oplader snel kunt opladen. De capaciteit van de accu is overigens 20 dagen. Is de capaciteit lager dan 20 procent? Dan geeft een rood LED-lampje zeer duidelijk tijdig aan dat het zaak is om de accu weer op te laden. Bijkomend voordeel is dat u met één oplader tot maar liefst 5 houders in één keer kunt opladen. De connectie met uw smartphone verloopt geheel draadloos dankzij het razendsnelle en laag energetische Bluetooth 4.0. Door een elektromagnetische afscherming kan het uurwerk van uw horloge niet gemagnetiseerd worden. De watchwinder is groot genoeg voor elk horloge en valt dus onder het “one-size-fits-all”-principe.

Bestel online of bezoek één van onze retailers

De watchwinder van SPIN-R behoort tot de top van de horlogehouders. Een elegant design, een eenvoudige bediening en een milieuvriendelijk product, dat is wat u van de watchwinder mag verwachten. Hebt u hier nog vragen over? Wilt u misschien de horlogehouder gaan verkopen als retailer? Wilt u graag weten wat onze voorwaarden zijn? Welke vragen u dan ook mag hebben, onze klantenservice staat voor u klaar. Schrijf ons daarom een e-mail, bel ons tijdens kantooruren even op of vul het online contactformulier snel in. Onze klantenservice doet er alles aan om u zo spoedig mogelijk te helpen. Wellicht wilt u graag wat meer foto’s zien van dit product in actie. Zoekt u leuke afbeeldingen zodat u zich beter kunt inleven om te bepalen of het in uw huiskamer past? Kijk dan even op onze sociale media. U vindt er tevens het laatste nieuws over ons bedrijf. U vindt ons onder andere via deze media:

  • Facebook,
  • Pinterest,
  • Instagram,
  • Google+,
  • Twitter,
  • En YouTube.