De paragnost in Den Haag

Toen een vriendin van mij voor het eerst vertelde dat zij naar een paragnost in Den Haag was geweest, was ik hier heel erg sceptisch over. Het was voor mij best moeilijk om dit serieus te nemen. Maar door de manier waarop de vriendin erover sprak, wekte het in mij toch wel interesse op. Mijn vriendin was naar de paragnost in Den Haag, van de website Spiritueeladvies, gegaan om hier een helderziende waarneming te laten uitvoeren. Je krijgt tijdens een dergelijke helderziende waarneming bruikbare informatie. Dit kan zowel uit het heden, verleden als de toekomst zijn. Je kunt dit bijvoorbeeld goed inzetten wanneer je gevoelens ervaart als:

  • Onrustig gevoel
  • Onprettig gevoel

Wanneer je last hebt van dergelijke gevoelens dan kan het soms heel erg lastig zijn om er zelf achter te komen waar deze nu vandaan komen. Dit was dan ook precies waar mijn vriendin last van had. Al hele lange tijd had ze een onrustig gevoel, alsof er iets ergs aan het komen was waar ze nog geen weet van had. Dit was iets wat op een gegeven moment zo erg werd dat ze er ook echt door beïnvloed werd. Op het werk kon ze zich niet meer concentreren en ook op de thuissituatie had het geen positief effect. Toen zij online op zoek ging naar antwoorden kwam ze dus op de website Spiritueeladvies.nl terecht en hier vond ze de gegevens van de paragnost in Den Haag. Daar heeft zij vervolgens contact mee opgenomen om een afspraak te maken voor een helderziende waarneming.

Mijn ervaring met de paragnost in Den Haag

Na haar afspraak met de paragnost in Den Haag belde de vriendin mij direct op om haar ervaring te delen. Ik wist er uiteraard vanaf dat ze de afspraak had, maar ik had er weinig vertrouwen in dat ze er ook echt iets aan zou hebben. Ik had het niet fouter kunnen hebben. Ze had inderdaad de antwoorden gevonden waar ze naar op zoek was. En inmiddels was zelfs het onrustige gevoel als sneeuw voor de zon verdwenen. Ze heeft me nooit verteld wat er nu precies tijdens de helderziende waarneming gebeurd is, maar ze kon me wel echt aanraden om dit ook te laten doen. Ik voelde me ook al langere tijd onrustig, maar ik wijdde dit altijd aan stress door mijn werk. Mijn vriendin drukte me echter op het hart om echt eens langs de paragnost in Den Haag te gaan. Zij zou mij waarschijnlijk antwoorden kunnen geven, waarvan ik niet eens wist dat ik ernaar op zoek was. Zo gezegd, zo gedaan en voor ik het wist had ik ook een helderziende waarneming gepland met de paragnost in Den Haag.

Een helderziende waarneming

Wat er precies gebeurt tijdens een helderziende waarneming dat verschilt van persoon tot persoon. Het is dus eigenlijk heel lastig om je van tevoren te vertellen wat er precies zal gebeuren tijdens dit soort momenten. Het enige wat ik je echt op het hart kan drukken is dat het heel erg behulpzaam is. Het onrustige gevoel wat ik al maanden als stress afschoof, was dus helemaal geen stress. Er waren bepaalde dingen in het afgelopen jaar gebeurd, waarvan ik dacht dat ik ze opgelost had, maar onderbewust was ik er toch nog heel erg mee bezig. En dat was dan ook wat het onrustige gevoel veroorzaakte. Tijdens de helderziende waarneming kwam dat dus allemaal naar boven. Zonder de paragnost in Den Haag was ik hier nooit achter gekomen en had ik me misschien voor veel langer nog wel vervelend gevoeld. Inmiddels voel ik me veel vrijer.