De legionellavrije douchekop

Legionella Veilige Producten | Voor alle tappunten | Rada Safe

Bijna iedereen is wel bekend met het legionellabacterie en wat het allemaal kan doen. Het belangrijkste om te weten is dat je deze bacterie niet in de buurt wilt hebben, want je kunt er heel erg ziek van worden. In de meeste woonhuizen is de kans op een legionellabesmetting vrij klein. Het zijn met name bedrijven die hier oplettend op moeten zijn en zij hebben een grote verantwoordelijkheid om dit soort dingen goed te controleren.

  • Ziekenhuizen
  • Recreatieparken
  • Sportcentra

Van verzorgingstehuizen tot zwembaden, er zijn allerlei soorten bedrijven waar veel mensen komen en waar met water gewerkt wordt. Hier is het dus extra van belang dat hier goed op gelet wordt en ook dat er de nodige maatregelen getroffen worden. Dankzij het bedrijf Rada Safe Nederland is dat nu makkelijker dan ooit. Zij hebben alles in huis om legionella zo goed mogelijk onder controle te houden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van een legionellavrije douchekop. Met name in gebieden waar er legionella geconstateerd is of waar het gevaar groot is dat het hier ontstaat, is het belangrijk om een legionellavrije douchekop te gebruiken. Zo houd je het risico dat iemand besmet wordt met legionella zo klein mogelijk.

Eenvoudig de legionellavrije douchekop in gebruik nemen

De legionellavrije douchekop van het bedrijf Rada Safe Nederland is zeer gemakkelijk om aan te schaffen en je kunt het ook makkelijk in gebruik nemen. Dit hoeft dan ook absoluut geen reden te zijn om hier niet voor te kiezen. Het is als bedrijf natuurlijk niet altijd even leuk om hier de nodige tijd en geld in te moeten stoppen. Het is echter wel belangrijk om dit goed aan te pakken. En dankzij het bedrijf Rada Safe Nederland is dit helemaal niet zo moeilijk. Bij dit bedrijf hebben ze de kennis en ervaring in huis waar jij goed gebruik van kunt maken. Je kunt uiteraard contact met ze opnemen om de vragen die je hebt op dit gebied beantwoord te krijgen. Wil je bijvoorbeeld weten wat de legionellavrije douchekop precies doet en of dit een meerwaarde zal zijn voor je bedrijf? Pak dan de telefoon op en vraag het de medewerkers. Samen met jou kunnen ze dan kijken naar de situatie waarin je bedrijf zich bevindt en wat een legionellavrije douchekop voor het bedrijf kan betekenen. Ze hebben hier natuurlijk ook meer producten die je goed kunt gebruiken om legionella te vermijden en het risico op verspreiding ervan te verlagen.

Jouw bedrijf en klanten goed beschermd

Of je nu werkt in een ziekenhuis of in een recreatiepark, het is natuurlijk altijd belangrijk om de “klanten” van het bedrijf gezond te houden. In een ziekenhuis lijkt dit misschien logisch. Mensen die al ziek zijn wil je natuurlijk niet nog zieker maken, maar ook in een recreatiepark is dit wel degelijk van belang. In een sportcentrum wordt regelmatig door mensen gedoucht, dan wil je de mensen die dit doen natuurlijk de kans geven om dit te doen onder een legionellavrije douchekop. Op die manier is iedereen goed beschermd en hoef je hier geen verdere actie op te ondernemen. Wil je weten wat de kosten zullen zijn als je kiest voor de legionellavrije douchekop van het bedrijf Rada Safe Nederland. Kijk dan eens op de website en vraag hier om meer informatie. Je kunt hier uiteraard ook terecht voor het aanvragen van een offerte zodat je er een goed idee van krijgt. Je kunt op de website ook meer lezen over de andere legionellavrije producten die ze hier verkopen en die jij misschien ook wel heel erg goed kunt gebruiken. Lees meer…