Ben je op zoek naar ballonnen in Rotterdam?

Ben je op zoek naar ballonnen in Rotterdam?Ben je op zoek naar ballonnen in Rotterdam? Dan ben je bij Amazing Balloons aan het juiste adres. Amazing Balloons verzorgt ballonnen in Rotterdam in allerlei kleuren en vormen. Daarnaast kunnen zij ook nog eens ontzettend snel leveren. 

Snel ballonnen in Rotterdam nodig? Amazing Balloons helpt je uit de brand 

Ik had laatst dus snel veel ballonnen in Rotterdam nodig. Ik had namelijk een groot feest georganiseerd voor mijn ouders die hun gouden huwelijksjubileum vierden. Omdat ze dus vijftig jaar getrouwd zijn, had ik een groot feest voor hen en alle familie en kennissen georganiseerd met alles erop en eraan. Er was livemuziek, een volledig verzorgde catering, ik had een zaal afgehuurd die volledig versierd was met verse bloemen en dus ook ballonnen. Ik had mijn ballonnen besteld bij een bedrijf dat mij de garantie gaf de ballondecoraties op die dag te kunnen leveren. Toen ik echter in de ochtend bij de zaal aan kwam om alles na te lopen en in orde te brengen, zag ik dat alles was gearriveerd, behalve de ballonnen. Deze hadden er die ochtend al moeten zijn, maar ze waren nergens te bekennen. Ik nam telefonisch contact op met het bedrijf waar ik de ballonnen besteld had. Zij gaven aan dat ze de ballonnen in Rotterdam nog niet gereed hadden en de ballondecoraties die dag niet meer konden verzorgen. Dat was natuurlijk ontzettend vervelend, daar de ballonnen wel een groot deel van de decoratie zijn. Daarnaast rekende ik erop dat dit bedrijf mij de ballonnen die ik besteld had op tijd zou leveren, maar daar kon ik dus wel naar fluiten. Ik had ook geen idee of ik op zo’n korte termijn ergens anders nog zo veel ballondecoraties zou kunnen krijgen. De meeste bedrijven kunnen uiteraard niet meer dezelfde dag leveren. Ik begon lichtelijk in paniek te raken, dus ik zocht even mijn zus op die ook in de zaal aanwezig was om de decoraties op te hangen. Ik vertelde haar dat het bedrijf van de ballondecoraties had afgezegd en we nu dus zonder ballonnen zitten. Mijn zus vertelde mij toen dat ik even met Amazing Balloons contact op moest nemen. Volgens haar hebben zij prachtige ballondecoraties en kunnen zij ballonnen in Rotterdam dezelfde dag nog leveren. Ik nam telefonisch contact op met Amazing Balloons. De vriendelijke dame aan de telefoon vertelde mij dat zij diezelfde dag nog verschillende ballondecoraties konden leveren: 

  • Ballonnenboog 
  • Ballonpilaar 
  • Reuzenballonnen 
  • Ballonnenslinger 
  • Ballonnenwand 
  • Ballontrossen 

Ik had gelijk aangegeven dat ik veel mooie huwelijksballonnen nodig had voor het gouden jubileum van mijn ouders. De dame aan de telefoon gaf aan dat ze daar verschillende opties voor hadden en dat ze deze allemaal diezelfde middag nog konden leveren. Dat stelde mij natuurlijk enorm gerust, want een feest zonder ballonnen is natuurlijk geen feest. Ik plaatste mijn bestelling en Amazing Balloons ging aan de slag. In de tussentijd ging ik verder met de andere decoraties die in de zaal geplaatst moesten worden. Mijn zus regelde de bloemstukken die geleverd waren en ik zorgde ervoor dat alle tafels gedekt en mooi versierd werden. Na een paar uur werden de ballondecoraties van Amazing Balloons geleverd en deze werden door hun team ook nog eens netjes en professioneel opgezet. De zaal was helemaal klaar voor het feest en dat ook nog eens ruim op tijd. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan 

Ben jij ook op zoek naar ballonnen in Rotterdam? Bestel deze dan bij Amazing Balloons. Zij hebben ontzettend mooie ballondecoraties en kunnen ballonnen in Rotterdam meestal dezelfde dag nog leveren. Kijk op https://www.amazingballoons.nl/ballonnen-rotterdam/ voor het aanbod of vraag een offerte aan.