Op zoek naar de beste verpakkingsoplossingen?

Goed investeren in de beste verpakkingsoplossingen kan zeker veel voordelen bieden voor veel bedrijven. Als u veel produceert dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar de diverse opties die er zijn op dit gebied. Het kan namelijk erg veel materiaal en dus geld besparen als goede verpakkingsoplossingen gekozen zijn. Neem daarom gerust eens contact op met dé specialist op dit gebied: Omori Europe. Wij zijn als geen ander thuis in de wereld van verpakkingsmaterialen en daarom kunnen wij u altijd uitstekend helpen bij het vinden van de beste verpakkingsoplossingen. Wij gaan voor oplossingen met een toegevoegde waarde zodat wij u de ruimte geven om verder te groeien en verder te innoveren. Niet alleen zorgen wij voor verpakkingsoplossingen die materiaal besparen en u op die manier kosten besparen, maar wij zoeken ook graag samen met u naar de juiste verpakking om een product zo lang mogelijk goed te houden of zo goed mogelijk te beschermen tegen vallen en stoten. Uiteraard gaan wij mee met onze tijd en gebruiken continu de best beschikbare materialen. Wij verkopen bovendien niet alleen maar de machines maar kunnen deze ook voor u ontwerpen om op die manier verpakkingsoplossingen op maat te bieden. Wij kunnen tevens de complete productielijnen voor u ontwerpen en verzorgen zodat u hier verder zelf geen omkijken meer naar heeft. Wij hebben zowel voor de voedingsindustrie als ook voor de farmaceutische industrie diverse verpakkingsoplossingen beschikbaar en wij doen er altijd alles aan om de machines precies zo te maken en te leveren als u dit wilt. Door te werken volgens de wensen van de klanten komt er altijd een uitstekend resultaat uit waar veel tijd en geld mee kan worden bespaard. Wij schuwen het ook zeker niet om samen te werken met andere partijen om op die manier tot het beste resultaat te komen en nieuwe technieken en materialen mee te nemen in de verpakkingsoplossingen. Kies dus voor Omori Europe voor de beste verpakkingsmachines en andere verpakkingsoplossingen, want bij ons weet u zeker dat u niks anders dan het allerbeste kunt verwachten.

Verpakkingsoplossingen op maat

Hoewel wij ook werken met standaard machines die wij aan diverse bedrijven kunnen leveren, staan wij ook bekend om de uitstekende producten die wij op maat leveren. Door met u mee te denken en continu nieuwe technieken mee te nemen in het ontwerpproces kunnen wij tot de allerbeste verpakkingsoplossingen komen. Hiermee kunnen we niet alleen het milieu ontzien door bijvoorbeeld afbreekbare materialen te gebruiken of zuiniger te werken, maar ook kan dit u veel geld schelen. Ook speelt natuurlijk het gebruiksgemak een erg grote rol in ons ontwerpproces. Als u dus op zoek bent naar de verpakkingsoplossingen die u in staat stellen om niet alleen geld te besparen en het milieu te ontzien, maar ook nog eens erg gemakkelijk in gebruik zijn, dan kunt u rekenen op Omori Europe. Wij trekken onze handen er bovendien niet vanaf als u eenmaal een machine of een complete productielijn bij ons heeft aangeschaft. Vanaf het eerste gesprek tot dat de machines in gebruik zijn en lang daarna blijven wij betrokken en bieden wij onze service aan. Uiteraard zijn wij er voor u als u problemen heeft of bijvoorbeeld verbeteringen wilt aanbieden op het gebied van verpakkingsoplossingen. Wij kunnen u overigens ook snel en eenvoudig helpen als u alleen een verpakkingsmachine zoekt. Wij kunnen u onder andere de volgende modellen aanbieden:

  • High speed horizontale flowpacker EP-serie
  • Zeer compacte horizontale flowpacker PA-serie
  • Horizontale stretchwrapper STC-serie

En daarnaast hebben wij nog vele andere apparaten voor u te koop. Voor een compleet overzicht kunt u uiteraard terecht op onze website. Ook kunt u gerust eens contact met ons opnemen of een afspraak met ons maken als u meer informatie wilt of vragen heeft. In bijna alle gevallen kunnen wij u uitstekend helpen met prachtige verpakkingsoplossingen op maat. Door onze jarenlange ervaring is geen opdracht ons te gek en wij gaan graag voor een creatieve oplossing die past bij het doel dat u voor ogen heeft. Wij ondersteunen u ook graag bij vele andere zaken zoals engineering en technologische ontwikkeling en op die manier ontlasten wij u zo veel mogelijk. Door persoonlijke service te geven kunnen wij altijd rekening houden met uw wensen en u op die manier optimaal van dienst zijn.

Altijd uitstekend service

Als klant van ons bedrijf kunt u niet alleen rekenen op de beste machines en beste verpakkingsoplossingen, maar ook zeker op de voor- en nazorg die hier bij komt kijken. Wij hebben een uitstekende technische helpdesk maar kunnen ook zeker bij u langskomen om eventuele problemen of storingen op te lossen. Wij zullen er alles aan doen om uw productieproces op gang te houden en u zo weinig mogelijk oponthoud te geven. Ook geven wij preventief onderhoud en regelmatige check-ups zodat u er op kunt rekenen dat alles blijft werken zoals het hoort. Door een vast aanspreekpunt aan te stellen bent u altijd op de hoogte van de staat van de apparaten en weet u waar u terecht kunt als problemen zich onverhoopt toch voordoen. Zoals u heeft kunnen lezen kunnen wij u erg veel voordelen geven op het gebied van verpakkingsoplossingen en daarom zijn wij voor veel bedrijven een uitstekende keuze. Neem gerust eens contact met ons op voor een afspraak of om antwoord te krijgen op eventuele vragen. Wij helpen u graag!