APK woning laten uitvoeren? Holland Building Maintenance staat voor u klaar!

Iedereen heeft wel eens gehoord van de jaarlijkse APK keuring van de auto. Het moment dat uw auto wordt gecontroleerd of deze nog in goede staat verkeerd en veilig is om de weg mee op te gaan. Aangezien auto’s intensief worden gebruikt, is de kans op schade groter. Hetzelfde geldt voor huizen. Het is belangrijk om regelmatig uw woning te controleren of deze nog in een goede en veilige staat verkeerd. Wij van Holland Building Maintenance helpen u hierbij graag verder. De APK woning wordt uitgevoerd door een gecertificeerde inspecteur. Hij of zij beoordeeld uw woning op veiligheid en geeft daarnaast advies over hoe u dit kunt verbeteren. Ook controleren of uw woning nog voldoet aan alle veiligheidseisen? Laat dan regelmatig een APK woning uitvoeren met de NTA 8025 keuring van Holland Building Maintenance!

Wat wordt er tijdens een APK woning gecontroleerd?

Net zoals bij auto’s, heeft een APK woning een aantal punten waarop wordt gecontroleerd. Hierbij staat uw veiligheid centraal. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar de gasinstallatie en brandveiligheid. Als voordeel kunt u extra punten laten meenemen tijdens de inspectie. Heeft u bijvoorbeeld een oude CV, dan kunnen wij deze tevens voor u controleren tijdens in de inspectie. Daarbij kunnen wij (verhuurde) woningen controleren op onder andere legionella en andere gevaren om dit preventief aan te pakken. Samengevat komt het er vooral op neer dat een woning APK geheel wordt aangepast aan uw wensen en de bewoners. Vooraf maken wij duidelijke afspraken, zodat u weet wat er wordt gecontroleerd. Op basis hiervan volgt een rapportage waarin alles is meegenomen dat u hebt doorgegeven. Hierbij geven wij uiteraard verbetertips mee, zodat u eventuele gevaren kunt aanpakken op een efficiënte en duurzame wijze.

Voordeel APK woning bij Holland Building Maintenance

Wij houden van duidelijkheid. Vooraf wordt er tijdens een kennismakingsgesprek besproken wat de situatie is van de woning, een korte geschiedenis en wat u graag wilt laten controleren tijdens de APK woning. Naar aanleiding hiervan wordt de inspectie deskundig uitgevoerd in het belang van uzelf. Dat is een groot voordeel van Holland Building Maintenance! Het is geen vast programma, maar u kunt zelf punten aangeven die gecontroleerd dienen te worden. Naar aanleiding hiervan stellen wij een professioneel rapport op over de bevindingen tijdens de inspectie. Daarbij besteden wij vooral aandacht aan het omschrijven van verbeteringsmogelijkheden. Met dit rapport kunt u gelijk aan de slag om de woning veiliger te maken. U mag vertrouwen op onze onafhankelijke inspecteurs die uw veiligheid voor ogen zien op een realistische wijze!
Voldoet uw woning aan alle veiligheidseisen, dan ontvangt u na de APK woning het KIWA certificaat van één van onze gecertificeerde inspecteurs.

APK woning bij Holland Building Maintenance

  • Een uitgebreide veiligheidscontrole van uw woning
  • Uitgevoerd door gecertificeerde inspecteurs
  • Heldere afspraken
  • Eigen punten aandragen mogelijk
  • Duidelijk en uitgebreid rapport met verbeterpunten
  • KIWA certificaat als uw woning voldoet aan alle veiligheidseisen

Wilt u graag meer informatie over een woning APK? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voeren al jaren de keuringen uit in opdracht van makelaars, Verenigingen van Eigenaren of woningcorporaties. Tijdens een vrijblijvend gesprek worden de onderdelen van de keuring doorgenomen en kunt u eigen punten aandragen. Ook vertellen wij u meer over de kosten. Bekijk onze website voor meer informatie: nta8025.nl of neem gelijk contact met ons op. Zo werken wij samen aan een veilige woonomgeving!