10 dagen op dieet, het doet wonderen!

slankmetshakes - 10 dagen dieetWilt u zo snel mogelijk afvallen omdat u maar van korte duur de discipline kunt opbrengen om u aan een dieet te houden? Probeer dan eens het 10 dagen dieet. U koopt via onze website, slankmetshakes.nl, allerlei lekkere shakes die u morgen al in huis hebt. Dan kan het 10 dagen dieet beginnen. U hoeft verder niets te eten want deze shakes gebruikt u zowel tijdens het ontbijt, lunch en diner. Laat al uw viezige vettige eten eens staan en concentreer u op wat echt belangrijk is: een gezond gewicht. Want een gezond gewicht zorgt voor een gezonde geest. Wellicht dat het u na het 10 dagen dieet eindelijk lukt om het gewicht dat u hebt bereikt te behouden. Natuurlijk kunt u niet overgaan op deze shakes en uw oude leventje hervatten. U moet er wel iets extra’s voor doen. Uiteraard helpt het al flink dat u al deze ongezonde stoffen niet meer binnenkrijgt, maar u moet ook meer gaan bewegen. Dat is ongeveer 50 procent van het dieet, welk dieet u dan ook volgt. Zogenaamde diëtisten op televisie willen u van alles aansmeren. Vreemde elektronische producten, fitnessapparatuur, receptenboekjes, pillen en zelfs corsages waarmee u kunt afvallen. Maar het gaat niet vanzelf! Wij willen u niet voorliegen en daarom zeggen we er altijd bij dat u moet gaan sporten! Een half uur bewegen is voor een normaal mens dagelijks meer dan genoeg om op gewicht te blijven. Maar tijdens uw 10 dagen dieet is het verstandig om er even een schepje bovenop te doen. Trek de stoute schoenen aan en klim op uw hometrainer. Ga dagelijks een stukje fietsen, pak tennis weer op of ga een halfuurtje hardlopen. Dan zult u zien dat u in combinatie met onze overheerlijke shakes kilo’s verliest.

Het 10 dagen dieet is goed te volgen

Is het uw goede voornemen om dit jaar echt iets aan uw gewicht te doen? Maar is dit al minstens 5 jaar op rij uw goede voornemen? Dan bent u niet echt gemotiveerd. Het klinkt misschien leuk om te zeggen tegen anderen en het klink wellicht overtuigend in uw eigen oren. Blijf uzelf niet langer voor de gek houden: u bent ongedisciplineerd en u voelt zich er waarschijnlijk ellendig onder. Laat het geen troost zijn dat dit ook voor vele anderen het geval is. Wat hebt u aan die gedachte? Het gaat om u alleen! U wilt gezond blijven, u wilt uw (klein)kinderen zien opgroeien. Daarom willen we u zo graag overtuigen om een 10 dagen dieet te proberen. U bent slechts anderhalve week bezig terwijl u gewoon kunt blijven werken. Afvallen is trouwens niets om u voor te schamen, het is eerder beschamend dat u kampt met overgewicht. Ook al mogen we dat misschien niet zeggen in deze politiek correcte wereld. Toch denken wij van Slank met Shakes dat u het stiekem wel met ons eens bent. En als u blij bent met al die kilo’s en ongezonde leefstijl dan zijn we even goede vrienden. Maar u bent niet voor niets een kijkje gaan nemen op onze site. Dat betekent dat er ergens diep van binnen een verlangen is naar een gezondere leefstijl. En die krijgt u als u een 10 dagen dieet gaat volgen.

Mensen zonder goede discipline, probeer het vandaag nog uit!

U kunt het gehele schema op onze website terugvinden. U zult zien dat u tijdens het 10 dagen dieet naast deze lekkere shakes wel wat vlees, groente en fruit mag eten. Maar wel met mate zodat u:

  • Snel resultaat boekt
  • Eenvoudig en zeer doeltreffend kunt afslanken
  • En dat doet dankzij deze verantwoorde gezonde methode.