Zin in lekkere brownies?

Brownies zijn een heerlijke verwennerij voor iedereen die dol is op chocola! Voor een verjaardag en een high tea zijn ze een uitstekende keus, maar natuurlijk ook gewoon om jezelf of een ander eens een keer te verwennen met wat lekkers. Er is ook heel veel keus op dit gebied, waardoor er altijd brownies te vinden zijn die helemaal bij jouw smaak passen! De vraag is alleen: waar vind je nu de lekkerste en hoe krijg je deze bij jou thuis? Bij thebrowniebox vind je echt heerlijke exemplaren en deze worden gewoon naar jou opgestuurd!

Zin in lekkere brownies?

Verschillende smaken brownies

Voor wie nog niet bekend is met deze lekkernij, is het goed om hier eerst wat meer over te vertellen. Brownies zijn eigenlijk een soort cakejes, maar dan wel extra smeuïg en gemaakt met heel veel chocola. Van oorsprong zijn ze eigenlijk heel eenvoudig, soms werden er nog wat nootjes toegevoegd, maar dat was het dan. De laatste jaren zie je echter dat er steeds meer varianten op de markt komen en daar zitten echt heerlijke variaties tussen! Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een variant waar stroopwafels in verwerkt zijn. Of wat dacht je van een combinatie met Oreo’s? Andere bijzondere brownies zijn bijvoorbeeld combinaties met M&M’s, met pindakaas of met karamel en zeezout. En ook blondies kun je tegenwoordig krijgen. Hierin is geen melk of pure chocolade verwerkt, maar witte. Dit zorgt weer voor een heel ander effect en uiteraard ook een heel andere soort smaak! Er is dus echt voor ieder wat wils te krijgen en je kunt met brownies dan ook eindeloos variëren. Bij thebrowniebox doen ze dit ook, daar worden steeds weer nieuwe smaakcombinaties bedacht en ze zijn nog lang niet uitgedacht! De kans is groot dat je daar binnenkort nog weer andere nieuwe smaken kunt ontdekken!

Hoe werkt thebrowniebox?

Brownies kunnen dus echt een heerlijke verwennerij zijn, maar het kan best lastig zijn om echt goede te vinden. Veel bakkers doen dit er maar even bij en zij hebben daardoor of weinig keus, of de smaak is het net niet. Bij thebrowniebox bakken ze echter niets anders dan dit, zij zijn hier dus echt in gespecialiseerd en je kunt er ook op rekenen dat je van hen altijd de hoogste kwaliteit krijgt! Hoe werkt het nu als je bij hen wat wilt kopen? Eigenlijk werkt het heel eenvoudig:

  • je maakt online je keus uit de verschillende smaken
  • je kiest eventueel een kaartje uit en voert een boodschap in die daar op moet staan
  • je geeft het adres op waar de brownies bezorgd moeten worden
  • je ontvangt de box met lekkernijen gewoon in je brievenbus

Het werkt dus echt heel eenvoudig en doordat het pakje gewoon door je brievenbus past, hoef je dus niet eens thuis te blijven om er op te wachten! Het is natuurlijk leuk om dit voor jezelf te bestellen, maar je kunt het natuurlijk ook als cadeautje voor iemand anders bestellen. Met een van hun leuke kaarten erbij en een persoonlijke tekst van jou, worden de brownies zo echt een heerlijke verrassing voor de ontvanger!