Wij lieten hier een uitvaart in Den Bosch verzorgen

Een aantal maanden geleden zagen wij dat mijn vader hard achteruit ging. Hij was al op leeftijd, maar hij was altijd nog erg goed, maar wij hoorden hem steeds zwaarder ademen en ook wanneer hij moest eten, merkten wij dat hij steeds minder eetlust had. Zelf had hij ook in de gaten dat het einde nabij was en hij wilde daarom alvast maatregelen treffen voor zijn uitvaart in Den Bosch. Mijn vader heeft altijd gezegd dat hij zijn uitvaart in Den Bosch wilde houden en wij wilden hem graag helpen om dit allemaal in kannen en kruiken te brengen. Omdat hij zelf niet heel veel kracht meer had, en bovendien ook snel moe was, hebben wij gekeken waar wij iemand konden vinden die voor hem een goede uitvaart in Den Bosch kon regelen. Omdat hij er zelf nog bij was, konden wij dit in nauw overleg met hem regelen. Dat was eerst wel een beetje raar, maar het had ook iets heel moois om dit alles met hem te kunnen doen. Bovendien was mijn vader heel oud, hij is bijna honderd geworden, dus echt heel triest was het ook weer niet. Toen wij gingen kijken waar wij moesten zijn wanneer wij een uitvaart in Den Bosch wilden houden, toen kwamen wij op het internet terecht op de site van InMemoryUitvaartverzorging.nl. Deze site sprak ons meteen heel erg aan, niet alleen omdat men hier een uitvaart in Den Bosch kon verzorgen, maar vanwege de details die men noemde op de site. Je kon merken dat deze mensen met zorg en aandacht te werk gingen en dat was iets wat ons heel erg aansprak. Wij hebben daarom even contact opgenomen met deze mensen om te horen wat zij voor ons konden betekenen. Wij werden meteen heel vriendelijk te woord gestaan en het was voor ons heel prettig om met deze mensen de mogelijkheden te bespreken.

Wij hebben een prachtige uitvaart in Den Bosch gehad

Toen wij eenmaal met deze mensen in contact waren gekomen, hebben wij besproken wat onze wensen zo ongeveer waren. Mijn vader wilde dat het een persoonlijke uitvaart zou worden die niet te Christelijk zou zijn. Hij was weliswaar Christelijk opgevoed, maar hij had geen zin in gebeden en alles. Dat was allemaal mogelijk, kregen wij te horen van de mensen van InMemoryUitvaartverzorging.nl. Deze mensen hebben alles al een keer voorbij zien komen en zij konden ons daarom ook heel goede adviezen geven over de uitvaart in Den Bosch die wij wilden gaan houden. Zo stelden zij bijvoorbeeld voor om een beamer te gaan gebruiken en daarop foto’s van mijn vaders leven te projecteren. Dat leek mijn vader een heel interessant idee voor zijn uitvaart in Den Bosch. Wij hebben dit daarom geregeld en zo waren er nog tal van andere zaken die wij meteen hebben vastgelegd. Dat zorgde er uiteindelijk voor dat alles heel goed geregeld was. Toen mijn vader uiteindelijk overleed, konden wij alles meteen in gang zetten en hoefden wij bijna niets meer te regelen.

Wij zijn heel tevreden over deze uitvaartverzorger

Wij zijn blij dat wij met de mensen van InMemoryUitvaartverzorging.nl in zee zijn gegaan. Deze mensen hebben ons heel goed geholpen en wij hebben door hen een heel waardige uitvaart beleefd. Kortom:

  • wij zijn heel tevreden
  • wij kijken terug op een waardige uitvaart
  • wij hebben de samenwerking als heel prettig ervaren

Wilt u meer weten over dit bedrijf en haar mogelijkheden, kom dan een keer naar de site van deze uitvaartverzorger kijken. Hier leest u namelijk meer over hun mogelijkheden.