Wespenbestrijding soms noodzakelijk

We weten allemaal dat de wesp een nuttig diertje is, maar dat neemt niet weg dat wespenbestrijding soms gewoon echt noodzakelijk is. Wespen zijn heel nuttig in de zin dat ze veel afval opruimen. Zo eten ze bijvoorbeeld gevallen fruit op dat op de grond ligt te rotten. Maar dat is natuurlijk niet het enige dat ze doen, ze komen ook af op het eten en drinken dat wij zelf willen nuttigen. Rustig eten is er niet bij op het moment dat er een dergelijk beestje om je heen zit te zoemen, je moet dan bij iedere hap en bij iedere slok opletten dat je deze niet per ongeluk inslikt. En met één is het nog te overzien, maar met meer wordt het echt vervelend en dan wordt wespenbestrijding ook echt noodzakelijk. Dat is natuurlijk helemaal het geval als blijkt dat er ergens in jouw omgeving een wespennest zit. Bij jouw eigen woning is dat natuurlijk al heel erg lastig, maar heb je bijvoorbeeld een restaurant met een gezellig terras, dan kan een nest jou echt de das om doen. Mensen kunnen dan niet rustig een hapje of drankje bij jou doen en zullen snel vertrekken of helemaal wegblijven. Doe je in zo’n geval niets aan wespenbestrijding, dan kan jou dit dus veel omzet kosten en daar zit jij natuurlijk niet op te wachten!

Wespenbestrijding door professional

Soms denken mensen dat zij zelf wel aan wespenbestrijding kunnen doen en dan gaan zij aan de slag met bijvoorbeeld lokpotjes of giftige stoffen om ze weg te krijgen. Hoewel dit bij kleine aantallen van deze beestjes nog wel succesvol kan zijn, wordt het bij grotere aantallen toch wel even iets anders. En helemaal als het gaat om een wespennest, dan is het nooit verstandig om zelf aan de slag te gaan. Voordat je het weet heb je het hele volk boos gemaakt en dan komen ze allemaal achter jou aan! Ook als je niet allergisch bent voor wespensteken, kan dit toch heel erg pijnlijk en vervelend zijn. Daarom is het altijd aan te raden om een professional in te schakelen voor de wespenbestrijding. Deze heeft de juiste beschermende kleding en de juiste materialen om hiermee aan de slag te gaan. Zo weet je zeker dat het op een veilige manier gebeurt en dat het ook goed gebeurt. Je hebt er immers niets aan als het volk gaat zwermen en vervolgens op een andere plaats bij jou in de buurt haar toevlucht zoekt. Schakel voor goede wespenbestrijding daarom altijd specialisten op dit gebied in.

Neem contact op met Beestjes Kwijt

Hoe vind je nu een specialist op het gebied van wespenbestrijding bij jou in de regio? Dat gaat heel gemakkelijk met de hulp van Beestjes Kwijt. Zij hebben contacten met professionals op dit gebied door het hele land en zij bieden nog veel meer voordelen, te weten:

  • je kunt 24 uur per dag contact met hen opnemen
  • al hun wespenbestrijders zijn gediplomeerd en erkend
  • zij werken voor bedrijven en voor particulieren
  • zij bieden een seizoensgarantie

De meeste van de genoemde punten spreken voor zich en zullen wel duidelijk zijn. Maar wat houdt een seizoensgarantie op het gebied van wespenbestrijding nu in? Dit is eigenlijk heel eenvoudig, heeft een van hun bestrijders bij jou een nest verwijderd, maar komt deze in dezelfde periode weer terug en op dezelfde plaats? Dan verwijderen zij deze kosteloos opnieuw! Heb jij in jouw omgeving te maken met een wespennest? Ga dan dus nooit zelf aan de slag om het te verwijderen, maar schakel via Beestjes Kwijt een professional op het gebied van wespenbestrijding in!