Villa architect

Maak van uw huis een paleis met de villa architect Koen Verhees. Met zijn visie ontstaat er een vernieuwend ontwerp dat een bezienswaardigheid wordt in de straat. Zeker als u de vrijheid hebt om een huis te ontwerpen volgens uw wensen en behoeften, is het de moeite waard een villa architect in te schakelen die verder denkt dan de huidige ontwerpen. Om een indruk te krijgen van zijn werk, kunt u zijn website koenverhees.eu bekijken. Hier staan meerdere afbeeldingen van zijn eerdere creaties. Deze zijn allemaal zeer veelzijdig en het is duidelijk dat hij voor alle stijlen een mooie villa kan neerzetten. Naast het ontwerp blijft Koen Verhees van begin tot eind betrokken bij de bouw van uw woning. Natuurlijk is het mooi om dit op papier te zetten, maar uiteindelijk moet dit omgetoverd worden tot een waar thuis waar u en uw familie zich prettig gaan voelen. Dit begint al bij de bouw en daarom zullen zij altijd betrokken zijn bij het bouwproject. De betrokken aannemers en andere bedrijven worden door Koen Verhees geadviseerd tijdens de bouw. Deze betrokkenheid en toewijding maken dat deze villa architect het ontwerp tot leven kunnen brengen tot een waar droomhuis die uw eigen wensen doet overtreffen.

Een villa architect met thuisgevoel

De foto’s op de website van deze villa architect geven al meteen een enthousiast gevoel. Wanneer u deze ziet, kunt u niet wachten te beginnen met uw nieuwe huis en ontstaan de ideeën meteen in uw hoofd. Maak daarom een lijst met daarop uw wensen of bewaar de foto’s van uw droomvilla’s om vervolgens uw eigen unieke woning te laten ontwerpen door deze villa architect. Hoe uitzonderlijker uw ontwerpen zijn, hoe beter. Dit brengt Koen Verhees ook weer op nieuwe ideeën en juist een creatief brein als die van hem hoort graag de suggesties van zijn klanten. U hoeft geen verstand te hebben over het bouwen van een huis. Daar heeft u deze villa architect voor, maar hij wilt wel weten waar u behoefte aan hebt als het om uw woning gaat. Denk daarbij aan de volgende wensen:

  • De stijl: rurale stijl, klassiek, modern of rustiek.
  • De hoeveelheid ramen en behoefte aan licht.
  • De indeling van het woon-leef gedeelte bijvoorbeeld meerdere zitplekken en de grootte van de keuken.
  • Aantal (slaap)kamers.
  • De grootte van de tuin en de rol van de tuin.

U zult veelal de algemene eigenschappen van uw woning beschrijven en u hoeft niet tot in de detail alles door te geven. Mocht u wel al weten welke materialen verwerkt mogen worden en op wat voor manier, voel u vrij om deze voor te leggen aan de villa architect.

Wonen met plezier

Zeker als u voor het eerst uw eigen woning gaat ontwerpen, dan is het heel vreemd om over ieder detail na te mogen denken. Natuurlijk heeft u niet alle vrijheid. Bij het kopen van een kavel zitten er altijd regels vast waar het huis aan moet voldoen. Het is niet eenvoudig om al deze regels te kennen en u heeft daar een villa architect voor nodig die hier raad mee weet. Koen Verhees is deze villa architect. Dat geeft hij ook aan op zijn website koenverhees.eu. Hier geeft hij een uitgebreide uitleg over de factoren waar mee rekening gehouden moet worden. Door dit te lezen kunt u zichzelf ook voorbereiden, maar het is prettig te weten dat deze villa architect de nodige ervaring heeft opgedaan. Niet alleen als architect, maar ook in het begeleiden van bouwprojecten. Dankzij deze creatieve professional weet u dat u uiteindelijk met een voldaan en rustig gevoel gaat wonen in uw droomvilla.