Verplaatsbare keerwanden

simbeton - keerwandenKeerwanden zijn erg handige betonplaten die u snel kunt verplaatsen. Ze zijn met de hand te tillen maar het is altijd aan te raden om het met een aantal mensen te doen. Of gebruik een heftruck mits u daar over beschikt. Met keerwanden kunt u muurtjes maken waar u eventueel een zeil over kunt spannen. Dat maakt dit product erg geschikt voor het boerenleven. Uw oogst kunt u er tijdelijk onder stallen net als voedsel voor uw vee. Dankzij het zeil blijft het beschermd tegen de regen en eventuele sneeuwval en de keerwanden beschermen het tegen de wind. Tevens houden de keerwanden uw oogst bij elkaar totdat het wordt afgevoerd met vrachtwagens. Bent u op zoek naar keerwanden? Wilt u hier niet te veel voor betalen maar wilt u wel kwaliteit? Dan kunt u met ons in zee gaan. Zoals u al wel ziet aan onze website leveren we nog veel meer producten dan enkel keerwanden. Als u een muur wilt bouwen en u zoekt nog een goede ondergrond dan zullen onze betonplaten wellicht meer in de smaak vallen dan deze wanden. Zo is er qua betonnen bouwmateriaal voor ieder wat wils te vinden. Met deze keerwanden maakt u een zogenaamde sleufsilo. Dat is een tijdelijke opslagplaats voor voeding, mest, oogst en wat u dan ook maar tijdelijk wilt opslaan. Ook voor de langere termijn kunt u een dergelijke silo plaatsen. Dan is het wel aan te raden om het te combineren met een stevige ondergrond. De wanden zijn eenvoudig in elkaar te klikken. Het is net speelgoed dat u in elkaar schuift om er muren en gebouwen mee te maken. Eenvoudiger kan het eigenlijk niet. Bouw de opslag of de silo zoals u wilt. Hebt u een enorme oogst en moet daardoor de silo uitgebreid worden? Geen probleem, u kunt de keerwanden uit elkaar schuiven en er nieuwe onderdelen tussen zetten. Kijkt u maar eens op de website als u nieuwsgierig bent naar de diverse soorten wanden die we hebben. Zo hebt u onder andere de keuze uit de volgende type wanden:

  • L-vormige wanden
  • LG-wanden die aan de buitenkant glad zijn afgewerkt
  • LZ-wanden zijn de ideale basis wanneer de belastingen zwaarder worden
  • L-Silex wanden vormen de ideale basis voor een exclusievere muur. Zo kunt u sierrijke schuurtjes in uw achtertuin bouwen met ons materiaal
  • T-wanden gebruikt u als u beide kanten van de wand wilt gebruiken voor opslag
  • En ten slotte kunt u bij ons de U-vormige wanden aanschaffen. Erg handig voor dubbel kerende toepassingen.

Eenvoudig te gebruiken keerwanden

Wist u dat vele architecten en projectontwikkelaars tegenwoordig vaak kiezen voor zwart als uitgangsbasis? Daar hebben we slim op in gespeeld want we leveren u antraciete en zwarte keerwanden. Keerwanden kunt u zeker niet enkel voor uw boerenbedrijf gebruiken. Er zijn vele doeleinden voor. Zo kunt u er ook echt mee bouwen in plaats van het te gebruiken als tijdelijke opslag. Veel schuurtjes in de achtertuin van mensen worden gebouwd met behulp van keerwanden. Ook garages, parkeergarages, hellingen, geluidschermen langs de snelweg en ga zo maar door zijn opgebouwd uit keerwanden. Kijkt u maar eens rond als u over een snelweg in een urbaan gebied rijdt. Men houdt van klagen in dit land maar als het over geluidsoverlast gaat door auto´s en vooral vrachtwagens dan heeft men zeker een punt. Het is dan ook niet zo vreemd dat er door de overheid doelstellingen zijn opgesteld om mensen te helpen geluidsoverlast tegen te gaan. Zeker als u langs een snelweg woont en er maar weinig bescherming tegen is gebouwd, dan kan u dit lang wakker houden. De gemeente plaatst dientengevolge vaak keerwanden langs flatgebouwen en huizen zodat er een sterk schild tegen een teveel aan decibellen is opgetrokken. U zult vervolgens eindelijk weer lekker door kunnen slapen.

Ze zijn slijtvast en gaan vele decennia mee

En dat is maar goed ook want u hebt er vast en zeker geen zin in om steeds nieuwe keerwanden te kopen. Natuurlijk kan er een ongelukje gebeuren op uw erf. Een wandje kan aangereden worden door een tractor en sneuvelen. Bestel daarom wat extra wanden. U weet daarnaast maar nooit hoe groot uw oogst zal zijn. Straks moet u veel producten tijdelijk opslaan en dan komen die extra keerwanden zeker als geroepen. Naast het boerenleven, het gebruik tegen geluidsoverlast en voor de bouw van simpele gebouwen en hellingen zijn keerwanden ook te gebruiken als perronelementen op spoorwegstations. Ze zijn een belangrijk onderdeel van het perron dat verder wordt afgemaakt met betonplaten. Ook deze betonplaten kunt u bij ons bestellen. Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Kijkt u dan eens tussen ons totale aanbod. De kans dat u ook wat hebt aan onze afvoeren, putten en platen is vrij groot. Hebt u hier verder nog vragen over? Stelt u ze dan gerust aan onze klantenservice. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar dus schroom niet langer maar belt u ons eens op. Ook een e-mail sturen kan snel zijn vruchten afwerpen. Op die manier kunt u direct aan ons doorgeven hoeveel producten u wenst te ontvangen. Hoe groter de bestelling, des te hoger de korting is die u krijgt. Vraagt u van te voren een offerte aan zodat u inzage krijgt in de kosten en dan kunt u vervolgens uw bestelling bevestigen. Reken er maar op dat we snel leveren. In principe leveren we binnen 5 werkdagen bij u thuis of op de werkplaats.