Tijdelijk spullen opslaan via een veilige opslagruimte in Ridderkerk

Spullen kunnen een blok aan je been zijn, want zodra je even geen woning hebt of tussen woningen inzit, dan moet je die spullen ergens kwijt. Je kunt ze niet zomaar even op straat zetten, want alle waardevolle spullen zijn dan de volgende dag verdwenen en de minder waardevolle spullen zijn overgeleverd aan de elementen. Los daarvan is het ook gewoon illegaal om je spullen op straat te zetten. Het is wat dat betreft dan ook fijn dat er zoiets bestaat als een opslagruimte in Ridderkerk van easybox. Met een box van easybox, heb je altijd een veilig plek voor al je spullen. Of je nou een paar dozen, een bank en een stoel kwijt wilt, of juist je volledige inboedel van een afkomstig uit een groot vrijstaand huis; bij easybox ben je aan het juiste adres. Ook als je woning te klein is voor je inboedel, dan kun je de spullen die je niet direct nodig hebt opslaan in een opslagruimte in Ridderkerk. Het maakt immers niet uit wat je reden is, want zodra je iets wilt opslaan, dan kun je daar een box voor gebruiken. Deze opslagruimte in Ridderkerk is ideaal voor het opslaan van spullen, want de boxen staan op een beveiligd en overdekt terrein. Dat betekent dat alleen eigenaren van de boxen het terrein kunnen/mogen betreden. Dat is wat betreft de veiligheid uiteraard een groot pluspunt. Een garagebox is immers niet beveiligd. Iedereen kan daar langslopen en nieuwsgierige aagjes kunnen zo even binnen wippen. Een ander voordeel van deze opslagruimte in Ridderkerk is het feit dat de temperatuur relatief stabiel is in de boxen. In een garage kan de temperatuur tijdens koud weer onder het vriespunt zakken. Dat is niet goed voor bepaalde materialen. Ook hitte en vocht wil je niet in een opslagruimte aantreffen. Daarom zijn de boxen van easybox uitermate geschikt. Verder kun je zelf het terrein natuurlijk op alle momenten van de dag bezoeken. Dus het kan nooit zo zijn dat je iets nodig hebt en moet wachten voor je toegang kunt krijgen tot je eigen box. Verder is het misschien ook fijn om te weten dat er personeel aanwezig is op het terrein. Tot 23:00 is er een iemand die de receptie bemant. Tot slot heb je de keuze uit verschillende formaten voor wat betreft de boxen. Het gaat om de volgende formaten: 

  • XXS
  • XS
  • S
  • M
  • X
  • XL
  • XXL

Je vindt bij easybox dus altijd een box groot genoeg voor al je spullen. 

Reserveer jouw opslagruimte in Ridderkerk via easybox.nl

Indien je opzoek bent naar een opslagruimte in Ridderkerk, dan kun je deze reserveren via de site. Op de site zelf vind je ook de nodige informatie over de boxen, de huurperiode, de kosten, et cetera. Tevens kun je een offerte aanvragen als je precies weet hoe lang je de box nodig gaat hebben. Op basis van het formaat en de huurperiode, krijg je dan een vrijblijvende offerte toegestuurd. Op basis van de offerte kun je dan beslissen of je al dan niet een opslagruimte in Ridderkerk wilt huren, 

Neem contact op voor verdere informatie

wil je weten wat voor formaat jij nodig hebt, dan kun je voor advies en informatie uiteraard altijd even contact opnemen.