Speelgoed, elk kind groeit er mee op

Speelgoed koop je Online bij de SpeelgoedFamilie.nl - SpeelgoedFamilie.nl

Als ouder hebt u elk jaar een aantal momenten waarop u speelgoed wilt kopen voor uw kinderen. U kunt denken aan de verjaardag van uw kind, het sinterklaasfeest en de kerstdagen. Maar ook als uw kind een diploma behaald heeft of zomaar om hem of haar even te verwennen. Ook als grootouders wilt u wellicht uw kleinkinderen verwennen. En hebt u een verjaardag van het kind van uw broer, zus of goede vriend? Ook dan bent u vast en zeker op zoek naar speelgoed. Als u geen tijd hebt om daarom continu naar een winkel te gaan is het goed om te weten dat u vanaf nu al uw speelgoed online kunt kopen bij speelgoedfamilie.nl. We zorgen ervoor dat we altijd actuele thema’s en producten kunnen aanbieden. U wilt immers dat uw kinderen met stoer en modern speelgoed kunnen spelen zodat ze mee kunnen doen met de andere kinderen. Populaire artikelen vindt u dan ook weergegeven op onze landingspagina. Er is voor ieder budget wel iets te vinden. En mocht u een bepaald product op dit moment erg duur vinden, dan kan het maar zo zijn dat het over een half jaar in de aanbieding is. U kunt op de hoogte blijven van deze aanbiedingen door de site niet alleen te bookmarken, maar ook door ons te volgen via de sociale media. Daar posten we regelmatig foto’s van de nieuwste producten en de scherpste kortingen op het speelgoed binnen ons assortiment.

Bestel uw speelgoed online via onze voortreffelijke webwinkel

Uw kinderen spelen, zeker als ze nog erg jong zijn, de hele dag door. Voor schooltijd, na schooltijd en in het weekend hebt u figuurlijk geen kind meer aan hen. Is de lente aangebroken? Haal dan het buitenspeelgoed uit de schuur en laat hen op het grasveld in uw achtertuin lekker spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Misschien verlangt u er weleens naar om zo onbekommerd te leven. Dat gevoel en die ervaring krijgt u helaas niet meer terug. Maar dat betekent niet dat u die staat zolang mogelijk bij uw kinderen wilt aanwakkeren, terwijl u ze tegelijkertijd klaarstoomt voor het echte leven. Daarom mag speeltuig ook een didactische en educatieve rol hebben. Koopt u daarom naast speelgoed ter vermaak ook producten waar ze iets van kunnen leren. We denken aan allerlei bouwmateriaal en aan puzzels. Producten voor rollenspellen zijn ook zeer educatief zoals keukentjes of verkleedkleding. Wij zijn aldus van alle markten thuis en daarom kunt u zeer eenvoudig per categorie op zoek gaan naar geschikt speelgoed. Denk aan onder andere:

  • Schoolcadeaus om uit te delen als uw kind jarig is,
  • Diverse producten om kinderfeestjes mee op te leuken,
  • Kookproducten en knutselspeelgoed.

Hebt u een keuze kunnen maken? Log dan in op uw account of maak een eenmalige bestelling door eerst al uw gegevens in te vullen. Vervolgens kunt u direct betalen via een digitale betaalservice. Bij een bedrag boven de 40 euro komen er geen extra verzendkosten bovenop, dus het is wellicht verstandig om diverse producten in een keer te bestellen.

We zijn telefonisch en via Facebook altijd direct bereikbaar

Via Facebook Messenger, de telefoon, de mail en zelfs via een ingebouwde chatfunctie kunt u ons snel bereiken. De klantenservice staat voor u klaar om al uw prangende vragen te beantwoorden. Mocht u nog twijfelen over de veiligheid van een bepaald product dan kunt u dat vragen net als vragen over het maken van een online bestelling. Bent u niet geheel tevreden dan hebt u trouwens 90 dagen retourrecht, dus maak daar gerust gebruik van als u wilt ruilen! Lees meer…