Registreer je bedrijf via een registratieadres kvk

Als je voor jezelf begint of als je als zzp’er al een tijdje aan de weg timmert, dan is het misschien tijd om voor je onderneming in ieder geval een registratieadres kvk regelen. Als je zelf werkzaam bent in een bedrijfspand en vandaar uit je zaken doet, dan is het adres van dat pand meteen ook je registratieadres kvk. Maar je ziet tegenwoordig steeds vaker dat freelancers, ondernemers en zzp’ers niet meer vanuit 1 vaste locatie werken. Freelancers werken bijvoorbeeld heel veel gewoon vanuit huis. Ondernemers die dus eigen baas zijn hoeven niet per se een aparte bedrijfsruimte te regelen als dat voor hun activiteiten niet nodig is. Als je in loondienst bent, dan ga je naar je kantoor of het bedrijfspand waar je werkzaam bent, maar in dat geval is het uiteraard niet jouw kantoor of jouw bedrijfspand en hoef jij zelf dus ook niets te registreren. Als je echter eigen baas bent, dan is het voor de professionaliteit, het aanvragen van een kvk nummer en de algehele uitstraling van je onderneming, wel handig om een registratieadres kvk te hebben. Een dergelijk adres kan puur gebruikt worden voor de registratie van je onderneming en het aanvragen van een kvk nummer. Maar als je een registratieadres kvk aanvraagt bij Easystart Office, dan kun je ook van het bedrijfspand gebruik maken indien dat nodig of gewenst is. Mocht je bijvoorbeeld willen vergaderen, dan kun je gebruik maken van de vergaderruimtes. Als je een werkplek nodig hebt waar je bijvoorbeeld in alle rust je ding kunt doen, dan kun je ook terecht in de kantoorruimtes van Easystart Office. Het mooie is dat Easystart Office panden heeft in Rotterdam en Amsterdam. Je kunt je registratieadres kvk dan ook midden in de Randstad hebben. Dat is voor de doorstroom van klanten wel zo handig. Het is qua werk, zakenrelaties en potentiele opdrachten natuurlijk het beste als je je zo dicht mogelijk bij de drukte bevindt. Wat dat betreft is het zeker een goed idee om voor een registratieadres kvk gebruik te maken van de diensten van Easystart Office. Of het nu puur en alleen om een registratieadres kvk gaat of als je ook gebruik wilt kunnen maken van de nodige kantoor- en werkfaciliteiten, dan ben je bij Easystart Office in ieder geval aan het juiste adres. Het is dan ook een goed idee om gewoon even op de site van easystartoffice.com te kijken, zodat je precies ziet wat de mogelijkheden zijn voor wat betreft een registratieadres kvk. 

Kijk snel op de site en vraag direct een registratieadres kvk aan

Als je je bij de Kamer van Koophandel wilt aanmelden voor een kvk nummer, dan is het zaak dat je een registratieadres heb. Hiervoor kun je zoals gezegd terecht bij Easystart Office. Je kunt je via de site aanmelden, maar je kunt de site ook gebruiken om jezelf in te lezen in de materie en de mogelijkheden. 

Neem contact op met ESO

Als je meer wilt weten, dan kun je uiteraard ook even contact opnemen met Easystart Office. Je vindt op de site in ieder geval al meer informatie over zaken als: 

  • Tarieven
  • Flexwerken
  • Registratieadressen Amsterdam en Rotterdam