Met de multifunctional slaat u meerdere vliegen in één klap

jwsraalte - Multifunctional

Bent u verantwoordelijk voor de kantoorartikelen bij u op het werk? Gaat u over het inrichten, over ergonomisch werken en moet u er voor zorgen dat randapparatuur aanwezig is en bovendien naar behoren werkt? Dan kunt u op jwsraalte.nl flink inslaan. Wij geven u informatie over onder andere:

  • Automatisering,
  • Kantoor- en projectinrichting,
  • U kunt hier een keur aan kantoorartikelen bestellen,
  • En ten slotte, en dat is tevens het onderwerp van deze tekst, kunt u een multifunctional leasen!

Een multifunctional leasen, daar had u wellicht nog niet eerder aan gedacht. Elk beginnend bedrijf kan niet investeren in de aankoop van een multifunctional. Daar willen we dan ook gelijk duidelijk en eerlijk over zijn: een multifunctional kopen is erg duur. En daarom kunnen we u tegemoetkomen want u kunt bij ons een leasecontract afsluiten en dan betaalt u per maand een klein bedrag aan ons! Dit kan al vanaf 1 multifunctional! Overigens kunt u er ook voor kiezen om een grote snelle printer te leasen, maar dan moet u wel zeker weten dat u binnen uw bedrijf niet een scanner, laat staan een kopieerapparaat nodig zult hebben. Dat heeft u misschien over het hoofd gezien en daarom is het maar goed dat u deze tekst even doorleest. Leasen verschilt niet heel erg van huren. Wel is het prettig dat al het onderhoud door ons wordt uitgevoerd, of dit nu door een storing komt of omdat uw personeel er verkeerd mee is omgesprongen. Daarnaast duurt een leasecontract in principe minstens een half jaar tot vele jaren, dit in tegenstelling tot een huurcontract van bijvoorbeeld een vakantiehuisje of een auto.

U kunt de multifunctional bij JWS leasen

Misschien hebt u zich een beetje ingelezen en weet u al welk merk multifunctional u wilt leasen. Hopelijk bent u dan op Konica Minolta uitgekomen. Want dit Japanse merk maakt al vele jaren topkwaliteit producten. Dit merk bestond vroeger uit twee gerenommeerde bedrijven die in 2003 zijn gefuseerd. Dat moge duidelijk zijn uit de bedrijfsnaam. De multifunctional is een product dat constant onderhevig is aan veranderingen. In het begin kon u het gebruiken als printer en als kopieermachine. Het was toen nog enkel mogelijk om op hoge snelheid zwart-wit af te drukken. In kleur printen was simpelweg niet rendabel want er ging veel kleureninkt doorheen. Dat is veranderd net als het feit dat de scanner al vele jaren bestaat. Ook de scanner is onderhand een geïntegreerd onderdeel van de multifunctional. Dus een multifunctional kunt u gebruiken om mee te scannen, te printen en te kopiëren in zwart-wit en in kleur. U kunt het papierformaat meestal veranderen en het apparaat aansluiten op alle laptops en pc’s binnen uw kantoor via zowel bluetooth als het internet of intranet. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u een product waar u op kunt vertrouwen? Lease dan een apparaat van Konica Minolta. Wist u dat er zelfs nog multifunctionals bestaan waarmee u kunt faxen? We mogen wel stellen dat wij van alle markten thuis zijn.

Hebt u ook andere kantoorartikelen nodig? Kijk dan in onze webshop

Zoals we al eerder aangaven in deze tekst kunt u naast printers en scanners ook ons om advies vragen. Als u geen kaas hebt gegeten van binnenhuisarchitectuur en het ergonomisch inrichten van kantoren dan helpen onze medewerkers u graag. En dat geldt ook voor het automatiseren van processen. U hebt dan minder personeel nodig en het werk neemt minder tijd in beslag. Hebt u hier nog verdere vragen over? Bel ons dan of stuur een e-mail naar de klantenservice. Lees meer..