Marco van Kalleveen is groot geworden in Amsterdam

menseninhetnieuws - marco van kalleveenU hebt misschien nog nooit van Marco van Kalleveen gehoord, maar hij is zeker een grote speler in Nederland in het bedrijfsleven. Tegenwoordig is Marco van Kalleveen werkzaam bij TNT Express, een van de grootste pakketleveranciers in de wereld. Hij heeft onder andere gewerkt bij:

  • Goldman Sachs, een van de grootste banken in de V.S.,
  • McKinsey Company,
  • Bain Capital
  • En nu dus bij TNT.

Dit zijn geen kleine namen en u mag dan ook wel aannemen dat Marco van Kalleveen een talent is. Hij heeft een gevoel voor zakendoen en weet als geen ander wanneer er een schepje bij moet. Dat maakt hem uiterst succesvol en geliefd bij zijn collega’s. Als u graag alle informatie over Marco van Kalleveen wilt lezen dan kunt u dat vinden op onze website: menseninhetnieuws.nl. Dit is de perfecte plek om te laten zien welke ondernemers er in Nederland de scepter. Misschien kent u Marco van Kalleveen wel, bent u zelf ook ondernemer en wilt u graag gepresenteerd worden op onze website. Dan kunt u uzelf na het lezen van deze tekst gratis aanmelden. Wij vragen er helemaal niets voor behalve eerlijkheid, een foto en natuurlijk wat achtergrondinformatie over uw leven.

Marco van Kalleveen laat er geen gras over groeien

Eigenlijk is het best vreemd dat belangrijke hardwerkende mensen zoals Marco van Kalleveen nauwelijks in het nieuws zijn. De tabloids volgen liever acteurs, zangers en sporters en dat is best zonde. Zij geven geen leiding aan belangrijke instellingen en bedrijven en dat was voor ons zeker een reden om deze website te starten. Hopelijk kunnen we laten zien dat mensen zoals Marco van Kalleveen en vele anderen het verdienen om eens in het zonnetje gezet te worden. Het zal waarschijnlijk altijd zo blijven dat ze in de schaduw van de echte beroemdheden blijven staan, maar alle beetjes helpen nietwaar. Overigens doet Marco van Kalleveen naast zijn gewone werk ook nog eens erg veel nevenactiviteiten zoals u in een speciale paragraaf op onze website kunt lezen. U kunt daarbij denken aan onafhankelijke commissies die belangrijke instellingen zoals de gemeente en de overheid van advies voorzien. Tevens doen dergelijke commissies onderzoek naar misstanden in de samenleving. Zo gaat het bij Marco van Kalleveen niet alleen maar om het verdienen van geld. Zorg en de opvang van mensen die het minder hebben staan hoog bij hem in het vaandel.

Het bedrijfsleven kan hard zijn, misschien is hij de juiste man voor u!

Bent u journalist en wilt u daarom iets meer weten over de achtergronden van deze hardwerkende ondernemers en andere belangrijke mensen die weleens in het nieuws verschijnen? Dan moet u onze website absoluut bookmarken. We werken de biografieën zo snel mogelijk bij als er zich veranderingen voordoen zoals de overstap naar een ander bedrijf. Het is een onafhankelijke website en daarom zijn alle aanmeldingen welkom. We maken wel zelf de keuze of we uw profiel plaatsen of niet. Mocht u ooit later in uw leven een stapje hoger op doen of onlangs in het nieuws zijn verschenen dan hebt u ook dan de kans dat we alsnog uw profiel plaatsen. Blijf het daarom vooral proberen. Wij gebruiken op onze website enkel feiten en gegevens die we hebben verkregen uit directe bronnen, vaak van de personen zelf. Desondanks kan het voorkomen dat er foutjes of onjuistheden insluipen. Hopelijk neemt u dan de moeite om dit aan ons te melden. Wij vinden correctheid van gegevens een van de belangrijkste dingen die er zijn. Schroom daarom niet, klim in de pen en schrijf ons een e-mail!