Krabpaal; een slimme koop!

krabpaal.nl - KrabpaalDe meeste kattenliefhebbers hebben vast wel een gehoord van een krabpaal. Een krabpaal is een handige toren, gemaakt van stof, waar katten graag mee spelen en urenlang zoet mee zijn. Er zijn modellen van een paar centimeter, maar ook zijn er krabpalen die helemaal tot het plafond reiken. Iedereen die een kat bezit zou moeten overwegen om een krabpaal te kopen. Wanneer je thuis een paal hebt staan heeft dit namelijk enkele grote voordelen:

  • De meubels blijven heel
  • De kat blijft geboeid en gemotiveerd
  • De kat gedraagt zich beter
  • De kat kan de nagels slijpen

In de eerste plaats blijven met een krabpaal alle meubels heel. Wanneer je een kat hebt dan weet je hoe lastig het is om deze altijd in de gaten te houden. Vaak lopen ze geniepig ergens heen of staan ze ineens achter je! Zo kan het ook voorkomen dat ze de woonkamer insluipen als je het niet door hebt en eens lekker hun nagels in de bank zetten. Wanneer je een aantal uur later de kamer weer betreedt dan is van het meubel niet heel veel meer over. Het is heel normaal dat katten krabben, ze doen dit namelijk om hun territorium af te bakenen. Met een krabpaal geef je de kat een plek om dit naar hartenlust te doen. Het is eigenlijk onmogelijk om instinct af te leren, het is daarom verstandig dit niet te proberen en gewoon te zorgen dat er een plek is waar de kat lekker kan krabben. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je dier zich lekker voelt. Wanneer een kat niet kan spelen dan heeft dit vervelende gevolgen voor de gezondheid. Het huisdier wordt schuw en trekt zich sneller terug. Ook kon het voorkomen dat het beest dagen op één plek ligt, omdat er verder toch niks te beleven valt. Dit is natuurlijk niet het gedrag dat je wilt aanmoedigen. Met een krabpaal zorg je dat de kat de hele dag door genoeg te doen heeft. Je zorgt dat je huisdier zich niet hoeft te vervelen maar lekker kan spelen op de diverse verdiepingen van de paal. Je blijft het beestje boeien en daarmee blijft deze ook een stuk beter op zijn gemak. Op http://www.krabpaal.nl/ vind je de leukste krabpalen voor de laagste prijzen. Je kunt kiezen voor een klein exemplaar, maar ook voor een model dat het plafond aanraakt. Hoe hoger de paal, hoe leuker de kat het vaak vindt! Houdt natuurlijk wel rekening met de manier waarop de kat zich in het huis gedraagt. Als deze nooit op kastjes springt maar altijd lekker laag blijft dan is het niet verstandig een reusachtige krabpaal uit te zoeken. Bepaal dus goed welk model past bij jouw huisdier. Surf snel naar bovenstaande site en bekijk het volledige aanbod!

Krabpaal; houding en gezondheid

Wanneer een katje zich gaat vervelen dat wordt deze een beetje vervelend. Het dier zal aandacht vragen of zal menselijk contact juist vermijden. Ook kan het voorkomen dat het dier gaat krabben of gaat bijten, gewoon omdat ze er niks beters te doen is. Dit gedrag wil je tegengaan en daarom is het verstandig een krabpaal aan te schaffen. Dit product zal een positieve uitwerking hebben op het gedrag van je kat. Het kan ook voorkomen dat je kater een beetje territoriaal is. Deze zal je dan proberen wijs te maken dat hij de baas is van een gedeelte van het huis. Dit kan leiden tot vervelend en eigenwijs gedrag. Met één van de diverse krabpalen zijn deze problemen van de baan. Je kater heeft nu een eigen territorium: de verschillende lagen van de paal. Omdat je huisdier niet langer hoeft te vechten voor een eigen plekje gaat deze zich ineens beter gedragen en komt hij ineens wel op schoot liggen. Met een krabpaal verbeter je daarom de houding van vrijwel iedere kat. Tot slot: de paal kan ook goed zijn voor de gezondheid. Wanneer een kat te lang doorloopt met lange nagels kunnen deze gaan ontsteken of afbreken en dit kan veel pijn doen. Met een krabpaal zal je huisdier zelf zorgen dat dit probleem nooit ontstaat. De nagels blijven mooi kort en zo blijft je dier in goede gezondheid. Een bijkomend voordeel is natuurlijk dat lange nagels in je been een stuk minder prettig zijn dan korte stompe nagels!

Snel bestellen

Heeft je kater of poes dus last van één van de bovengenoemde problemen, dan kan het zijn dat hij of zij een krabpaal nodig heeft! Jonge katjes wennen sneller aan veranderingen dan oudere dieren, zorg daarom dat je er op tijd bij bent. Als je kat eenmaal gewend is de bank te gebruiken om de nagels te slijpen dan leer je dit heel lastig weer af! Het is gewoon een stuk prettiger om op een vertrouwde manier met je kat te kunnen samenleven. Surf snel naar http://www.krabpaal.nl/ en bekijk alle beschikbare modellen. Er is voor iedere portemonnee wel een geschikt ontwerp beschikbaar! Wanneer je beest een eigen plek heeft zal deze zich ook veel beter gedragen in het gebied dat “van jou” is. Je kunt veel meer genieten en hoeft niet continu op je hoede te zijn. Klik dus snel op de link hierboven en bestel voor 17:30, dan heb je jouw krabpaal morgen al in huis! Bestel je voor meer dan 50 euro, dan betaal je geen verzendkosten. Hoe groot de krabpaal dus ook is, hij wordt kosteloos geleverd!