Ken jij Yankee Candle?

Als jij het prettig vindt om geurkaarsen te branden, dan zijn de producten van Yankee Candle misschien net iets voor jou. Dit merk maakt kaarsen in heel veel verschillende geuren, zodat iedereen er wel een product kan vinden dat hij of zij heerlijk vindt ruiken. Daarnaast zijn de producten van Yankee Candle in verschillende varianten verkrijgbaar, dat maakt het ook gemakkelijker om een passend product te vinden. Geur is van groot belang en met geurkaarsen kun je er eenvoudig voor zorgen dat jouw huis altijd lekker ruikt.

Geuren van Yankee Candle

Veel mensen onderschatten het belang van geuren, maar geur is echt een belangrijke factor in ons leven. Sommige luchtjes doen ons denken aan vroeger of aan een bepaald persoon en geur kan ons ook een gevoel van thuis geven. Daarnaast kunnen ze zorgen voor een bepaalde sfeer, ruik je warme appeltaart, dan associeer je dat bijvoorbeeld met huiselijkheid. Kies dus een Yankee Candle geur die bij jou een goed gevoel oproept, dat kan echt een wereld van verschil maken in je huis. En dat is niet het enige dat geuren kunnen doen, ze kunnen jouw gemoed ook beïnvloeden. Sommige geurtjes hebben een rustgevend effect, denk aan lavendel. Deze kun je dus heel goed in de slaapkamer gebruiken. Andere maken je juist actief en zijn daardoor ideaal voor op kantoor. Voor al deze situaties heeft Yankee Candle een geschikte geur voorradig. Vanwege de verschillende effecten van bepaalde geurgroepen, is het ook niet vreemd om in verschillende ruimtes in je huis verschillende geurtjes te gebruiken. Denk er dus eens over na wat jij nu bij welke ruimte kunt passen en kies daar een passend product bij. Doordat Yankee Candle maar liefst honderdvijftig verschillende geurvarianten in het assortiment heeft, zul je altijd voor iedere ruimte in huis een geschikte variant kunnen vinden.

Producten en accessoires

Yankee Candle maakt dus geurkaarsen in heel veel verschillende geurvarianten, maar ze voeren deze ook uit in verschillende producten. Zo kun je voor kleine, middelgrote of grote potten met kaarsen kiezen. Ook hebben ze wax melts, scenter pieces, theelichtjes en votiefkaarsen in hun collectie. Er is daardoor altijd wel een product te vinden dat past bij jou. Voor hun producten hebben ze ook diverse accessoires ontwikkeld, die het gebruik ervan gemakkelijker maken of die voor meer sfeer zorgen. Je kunt dan denken aan:

  • elektrische verwarmers voor de wax melts
  • elektrische branders voor de scenter pieces
  • houders voor de votiefkaarsen
  • lontknippers

Zo kun je jouw Yankee Candle producten dus nog beter gebruiken. Sommige accessoires zijn er ook om de producten mooier te maken. Zo kun je een soort kapje kopen dat je bovenop de geurkaarspotten kunt zetten. Of je kiest voor een zogenaamde ‘sleeve’ die je om de pot doet. Zo ziet deze er mooier uit en is het niet alleen maar iets wat een heerlijke geur geeft, maar ook iets wat sfeer toevoegt aan jouw interieur. Wil jij geurproducten van Yankee Candle kopen of ben je op zoek naar een van hun leuke en handige accessoires? Ga dan naar Home Fragrance Webshop, zij hebben veel producten van dit merk in hun assortiment.

Lees meer…