Hotel Twente

Welkom - Hotel ‘t Kruisselt | Het mooist gelegen hotel van Twente!

Als je er even lekker tussenuit wilt gaan, dan is een vakantie in eigen land een uitstekend idee. Kies bijvoorbeeld eens voor overnachten in een hotel te Twente. Er zitten veel voordelen aan een verblijf in Nederland. Een eerste grote pluspunt is natuurlijk de korte reistijd die je hebt, hierdoor houd je meer tijd over om daadwerkelijk te genieten van de omgeving waar je verblijft en om tot rust te komen. Je kunt bovendien gewoon met de eigen auto gaan en dat geeft je bij je accommodatie ook veel vrijheid. Een ander voordeel van het kiezen voor een hotel in Twente is dat je hier vlakbij de Duitse grens zit en je dus ook gerust nog even een uitstapje over de grens kunt maken. Daarnaast is het natuurlijk ook een voordeel dat je niet hoeft te wennen aan ander eten en drinken, wat in het buitenland nog wel eens tot maag- en darmklachten bij vakantiegangers wil leiden. En je hoeft geen geld te wisselen of een andere taal te spreken! Allemaal uitstekende redenen om eens te kiezen voor een vakantie in eigen land, bijvoorbeeld in een hotel te Twente!

Hotel Twente in prachtige omgeving

Er is nog een belangrijke reden om te kiezen voor een hotel in Twente en dat is het feit dat je daar echt kunt genieten van een prachtige omgeving! Waar jij je ook bevindt in deze regio, er is altijd schitterende natuur in de buurt te vinden. Kies jij ervoor te verblijven in ‘t Kruisselt, dan kies je zeker goed! Dit hotel in Twente is gelegen in de streek De Lutte, die bekend staat om het vele natuurschoon. Waar kun je dan aan denken? Je moet dan bijvoorbeeld denken aan klaterende riviertjes en beekjes, maar ook aan zandverstuivingen en heidevelden. Kortom, een omgeving die zeker uitnodigt tot het maken van wandelingen en fietstochten. Daarnaast zijn de dorpjes die in de buurt gelegen zijn ook nog eens erg pittoresk en een bezoekje zeker waard! Het wekt dan waarschijnlijk ook geen verbazing dat je vanuit ‘t Kruisselt verscheidene tochten kunt maken, al fietsend, lopend of met de auto. Je komt hiermee langs de mooiste plekjes van dit gebied en je zult hier zeker heel veel plezier aan beleven! Ook daarom kies je dus voor een hotel te Twente!

Uitstekende faciliteiten bij ‘t Kruisselt

Natuurlijk is een mooie omgeving een goede reden om ergens naar toe te gaan, maar als jij kiest voor een hotel in Twente, dan wil je natuurlijk ook zeker weten dat de accommodatie van een goede kwaliteit is. Dat is bij ‘t Kruisselt zeker het geval. Je profiteert tijdens een verblijf bij hen van verschillende voordelen. Zo is bij de arrangementen standaard inbegrepen de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van:

  • de uitstekende hotelfietsen met acht versnellingen
  • het binnenzwembad
  • de Jeu de Boules baan

Dit maakt een verblijf hier natuurlijk al een stuk aantrekkelijker. Daarnaast bieden zij in hun Eetkamer iedere dag een uitgebreid ontbijtbuffet aan en ‘s avonds een fantastisch driegangendiner. Ook dit zit meteen al bij de prijs inbegrepen! Wil jij echt even helemaal ontspannen, dan is het goed om te weten dat dit hotel in Twente ook beschikt over een infrarood cabine. Tegen een kleine meerprijs kun je hiervan gebruik maken om je spieren weer even helemaal tot rust te laten komen. In hun luxe bar kun je ‘s avonds nog gezellig een drankje doen of je kunt even wat lezen of kletsen in de gezellige huiskamer met haard. En ook de hotelkamers zelf zijn van een uitstekende kwaliteit. Wil jij naar een hotel in Twente, dan is ‘t Kruisselt dus echt een aanrader! Lees meer..