Geboortekaartje bestellen

Een geboortekaartje sturen als je baby net geboren is, het is een traditie. Zo breng je iedereen op een leuke manier op de hoogte van de geboorte van je kind, en maak je de naam van je zoon of dochter officieel bekend. Deze kaartjes worden vaak lang bewaard en niet zomaar weggegooid. Het markeert voor veel mensen het begin van het leven van jouw zoon of dochter. Je doet er dan ook goed aan een mooi geboortekaartje te laten maken, die past bij jou wensen en die dit belangrijke moment op de mooiste manier verkondigt.

Geboortekaartje verschillende soorten

Het is bijna zo ver: Binnenkort komt je kleintje op de wereld! Tijd om na te denken over welk geboortekaartje je wilt laten maken om de hele wereld het heuglijke nieuws te vertellen. Leuk om samen alvast wat ideetjes uit te wisselen over hoe de kaart eruit moet komen te zien. Allereerst is de stijl belangrijk. Er zijn verschillende stijlen die je het kaartje kunt geven. Stijlen waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld:

  • Hip 
  • Stoer
  • Lief
  • Romantisch
  • Nostalgisch
  • Minimalistisch

Misschien kun je zelf ook nog wel een stijl bedenken die het kaartje moet hebben. Je kunt bijvoorbeeld inspiratie putten uit de seizoenen, of een mooie foto gebruiken die je van je kindje hebt. Bij Tsjip kun je een groot assortiment aan kaartjes in allerlei verschillende stijlen vinden. 

Ook moet je natuurlijk nadenken over de kleur van het kaartje. Deze bepaalt voor een groot deel de sfeer die je met het kaartje overbrengt. Ga je voor traditioneel roze of blauw? Zachte pasteltinten of felle kleren? of wil je heel wat anders? Het soort papier van het geboortekaartje maakt ook verschil. Denk na of je zwaar of licht papier wilt. En moet het glanzen of liever mat zijn? 

Tot slot is de tekst natuurlijk belangrijk. Uiteraard komt meestal de naam van de kleine, de geboortedatum en de namen van de ouders (en eventuele broertjes of zusjes) op het geboortekaartje te staan. Maar een leuke unieke touch geef jij natuurlijk aan de kaart met een uniek tekstje. Een gedichtje of een mooie zin, of misschien wel een (deel van) een songtekst? Kijk op www.tsjip.nl voor een heleboel inspiratie voor leuke en mooie teksten.

Geboortekaartje zelf ontwerpen

Je kunt er bij Tsjip voor kiezen om je geboortekaartje zelf te ontwerpen. Als je bomvol zit met goede ideeën, of je hebt een specifieke wens, dan is dit natuurlijk heel mooi om te doen. Als je het kaartje ontworpen hebt en de papiersoort gekozen hebt, ontvang je thuis twee proefdrukken. Zo kan je zien of het kaartje zo mooi is geworden zoals je in gedachten had, of dat je het toch nog wilt veranderen.

Niet zo creatief of kom je niet toe aan het zelf ontwerpen van een geboortekaartje? Geen zorgen! Tsjip heeft een groot aantal prachtige collecties in het assortiment. Kies je een geboortekaartje uit een van deze collecties, dan kies je een kaartje wat jouw kindje eer aandoet. De kaartjes zijn met zorg ontworpen en zijn van een mooie kwaliteit. 

Tot slot: vergeet de enveloppen, postzegels en eventuele sluitstickers niet! Deze kun je ook online aanschaffen bij www.tsjip.nl. Net als mooie kraamkaartjes. Genoeg inspiratie opgedaan? Dan kun je aan de slag!