Energetix biedt bijzondere magneetsieraden

magneetsieraden - EnergetixDe magneetsieraden van Energetix zijn zeer bijzondere exemplaren en het is goed om hier iets meer over te weten te komen. Veel mensen hebben namelijk geen idee hoe helend het kan zijn om een magneetsieraad te gebruiken. Dit klinkt misschien wat vreemd, maar de ervaring van gebruikers leert dat de magneten een zeer goed effect hebben op zowel hun psychisch als lichamelijk welzijn. Hoe werkt dit nu precies? Alle sieraden van Energetix bevatten een magneet en sommige zijn daarnaast ook nog uitgerust met een koperen deel. Dit zorgt er onder andere voor dat de energiebalans beter wordt, dat mensen beter kunnen slapen en dat hun lichaam gewoon in het geheel meer in balans is. Sceptische mensen zullen waarschijnlijk vinden dat dit klinkt als oplichterij, maar de reacties van gebruikers bewijzen keer op keer dat de resultaten echt heel goed zijn. Veel mensen die een sieraad van Energetix voelen zich echt veel beter. Dit is bovendien niet alleen het geval bij mensen die weten van de heilzame werking van het product, want dan zou er nog sprake kunnen zijn van een placebo effect. Nee, ook mensen die hier niet van weten, ervaren dat zij zich beter voelen, dat zij beter slapen of bijvoorbeeld veel minder snurken.

Energetix sieraden zijn een aanwinst

Er is dus echt wat voor te zeggen om een magneetsieraad van Energetix te gaan gebruiken. Gelooft u niet in de heilzame werking ervan, dan nog is het de moeite waard om een kijkje te nemen in hun collectie. Hun producten zien er namelijk ook gewoon schitterend uit. Zowel voor dames als voor heren bieden zij fantastische sieradenlijnen en hierbij moet het volgende opgemerkt worden:

  • Energetix biedt veel keus wat betreft stijl, er zijn sieraden te krijgen met een zeer luxe uitstraling, maar ook sportieve en casual varianten zijn verkrijgbaar
  • er kan gekozen worden uit veel verschillende soorten magneetsieraden, zoals armbanden, kettingen, ringen en oorbellen
  • naast sieraden bieden zij ook diverse andere producten die dezelfde heilzame werking hebben

Dit laatste punt is natuurlijk erg belangrijk voor mensen die er niet van houden om een sieraad te dragen. Herkent u dit en wilt u toch van de heilzame magneetkracht profiteren, dan kunt u kiezen voor bijvoorbeeld inlegzolen of roerstaafjes. Of kies voor het beroemde krachtige magneethart, dat eenvoudig aan al uw kleding bevestigd kan worden op de plaats waar u dat wilt. Energetix biedt dus ook oplossingen voor mensen die geen liefhebber zijn van het dragen van sieraden.

Bestellen kan bij Van der Vlist Wellness

Belangrijk om te weten is dat u de producten van Energetix niet bij iedere willekeurige winkel of juwelier kunt krijgen, u moet hiervoor naar een speciale verkoper toe. Een van de verkopers waar u voor kunt kiezen, is Van der Vlist Wellness. U kunt bij hen het hele assortiment van Energetix kopen en zij bieden u verschillende manieren om uw bestelling te plaatsen. Het gehele aanbod kunt u online bekijken en vervolgens kunt u meteen uw order in de webshop plaatsen, maar u kunt deze ook via de mail of telefonisch aan hen doorgeven. Hebt u nog vragen over de werking van de producten of over welk artikel voor u het meest geschikt zou zijn, dan kunt u deze via het contactformulier aan hen stellen. Zij helpen u graag met het maken van de beste keus voor u. Ervaart u ook vaak vage klachten, zou u wel wat beter in balans willen zijn en beter in uw vel willen zitten? Of zoekt u gewoon een mooi sieraad? Energetix is dan de juiste keus voor u!