Een scheermes bestel je natuurlijk bij mannenzaak.nl

Een scheermes bestel je natuurlijk bij mannenzaak.nlAls man ontkom je niet aan de nodige scheerbeurten. Ook als je een baard laat staan, dan moet je in ieder geval de baard bijwerken en op den duur wil je deze misschien wel weer helemaal afscheren. Als je liever een glad gevoel hanteert op je kin, dan is het dus nodig om elke dag een scheermes over je kin te laten glijden. De kwaliteit van het scheermes bepaalt echter hoe glad het resulterende gevoel zal zijn. Hoe slechter de kwaliteit, des te meer last je zult hebben van stoppels en haren die niet helemaal zijn afgeschoren. Daarnaast leidt een mesje van povere kwaliteit ook vrij snel tot snijwonden. Je kunt via mannenzaak.nl een goed scheermes kopen, maar het is wel belangrijk om te beseffen dat het niet alleen de kwaliteit is die kan zorgen voor snijwonden of een minder glas resultaat. Ook de ervaring en vaardigheden van degene die scheert zijn uiteraard van belang voor een goed of minder goed resultaat. Als je op de verkeerde wijze gebruik maakt van een heel goed scheermes, dan ligt het natuurlijk niet aan dat mes als je merkt dat je niet tevreden bent over het resultaat. Maar het ene mes vergt meer expertise dan het andere mes. Je kunt gebruik maken van een echt klassiek scheermes waar je te maken hebt met 1 mes. Dit was de standaard editie in de 18de en 19de eeuw. Als je een western kijkt met Clint Eastwood of John Wayne, dan zul je zien dat men tijdens het scheren altijd een dergelijk mes gebruikt. Een dergelijk scheermes vergt de nodige vaardigheid, want het mes zit niet achter een kam. Een verkeerde beweging zorgt dus direct voor een snijwond. Daarom liet men zich vaak ook scheren bij de barber. Maar tegenwoordig kun je ook kiezen voor een geavanceerd scheermens van Gillette bijvoorbeeld. De meest moderne technieken zijn hier aan toegevoegd en je hebt soms wel 4 mesjes in 1 scheermes. De kans op snijwonden is klein en het vergt ook nauwelijks vaardigheden. Maar als echte kerel zijnde wil je wellicht liever gewoon gebruik maken van een klassiek scheermes. Het is dan ook goed om te weten dat je bij mannenzaak.nl terecht kunt voor al deze verschillende soorten van scheermessen. Je kunt op de site alle verschillende soorten bekijken. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Claymore Straight Razor
  • Gillette Mach 3 
  • Safety Razor Rocca

Dit zijn slechts drie voorbeelden, maar op de site vind je natuurlijk nog veel meer opties. 

Bestel jouw gewenste scheermes via de site

Mocht je op zoek zijn naar een goed mes om mee te scheren, dan kun je dus terecht bij mannenzaak.nl. Hier vind je een ruim aanbod met veel verschillende scheermesjes en accessoires. Heb je reeds een Gillette scheermesje, dan kun je extra mesjes kopen via de site. Dat doe je heel eenvoudig via de winkelwagen. Hier kun je alles aan toevoegen.

Ontdek de voordelen van online shoppen

Het handige van een website als mannenzaak.nl is dat je ook al je accessoires makkelijk kunt aanvullen zonder daarvoor naar de winkel te reizen. Scheerschuim, extra mesjes of baardolie bestel gewoon via de site.  

Lees meer…