Decoreer je woning met een schitterende buffel schedel

Buffel schedels en Longhorn Schedels | Groot aanbod | Altijd Puntgaaf

Als je je huis gaat inrichten, dan krijg je al snel te maken met de standaard decoratie artikelen. Je moet natuurlijk een leuk schilderij kopen en een mooie wandklok mag ook niet ontbreken. Tevens kun je een stuk van een pallet aan de muur bevestigen en hier kun je dan fotolijstjes en kaarsen op kwijt. Het is echter lastig om een statement te maken, want het is moeilijk om echt iets origineels toe te voegen. Helemaal als je bij de IKEA aan het winkelen bent. Dan heb je immers sowieso te maken met artikelen die je in elk huishouden terug kunt vinden. IKEA rust immers op de principes van massaproductie. Dat betekent dat wanneer jij een woning binnen komt, de kans groot is dat je allerlei meubelen herkent. Via de IKEA kun je dus niet echt een statement maken. Je moet dus iets in je woning brengen wat je niet snel ergens anders zult aantreffen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heel gewaagd schilderij. Maar hoewel het onderwerp van het schilderij gewaagd kan zijn, is een schilderij zelf natuurlijk wel weer heel gewoon. Daarnaast kan het zo zijn dat je al een schilderij aan de muur hebt hangen. Een extra schilderij is dan niet bepaald een spannende toevoeging. Beter is om een heel ander soort object aan de muur te hangen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie buffel schedel. Je kunt bij nog zoveel mensen over de vloer komen, de kans dat je ergens een buffel schedel tegen komt is erg klein. Dus je weet zeker dat je met een buffel schedel een zeer origineel object in huis haalt. Daarnaast is het ook nog eens een mooi object om aan de muur te hangen. Een buffel schedel is in ieder geval zeker een eyecatcher en je kunt er vanuit gaan dat je een buffel schedel niet snel bij iemand ander aan de muur zult aantreffen. Qua originaliteit zit het dus wel goed als je een buffel schedel koopt. Ook qua statement is een buffel schedel natuurlijk een perfect object. Je laat in ieder geval zien dat je lef hebt en niet bang bent om te kiezen voor een onconventionele decoratie.

Waar kan ik een buffel schedel kopen?

Het is natuurlijk een heel leuk idee om een buffel schedel te kopen, maar je moet deze wel ergens kunnen kopen. Er zijn uiteraard niet bepaald veel winkels in de stad waar je zo maar even een paar buffel schedels kunt kopen. Gelukkig leven we in een digitaal tijdperk, dus je kunt via het internet allerlei verschillende soorten schedels kopen. Voor een buffel schedel kun je terecht op buffaloschedels.nl. Hier kun je namelijk verschillende soorten schedels kopen zoals:

  • Ongebleekte schedels
  • Gebleekte schedels
  • Gegraveerde schedels
  • Longhorn schedels

Alle buffel schedels zijn 100% echt. Elk artikel dat je bestelt is dus ook volledig authentiek en uniek. Hier is geen massaproductie aanwezig. Dus niet alleen koop je een mooi object, het is ook nog eens een uniek en authentiek object. Je kunt de schedel van je keuze via de site bestellen. Vervolgens wordt de schedel netjes opgestuurd. Indien je kiest voor een longhorn model, dan wordt er gebruik gemaakt van een speciale verpakkingsmethode om het object goed te beschermen. Voor alle kleinere modellen worden pakketjes van PostNL gebruikt. Het verzenden van deze kleinere pakketjes is uiteraard goedkoper dan het verzenden van de grotere pakketten.

Alles is 100% legaal

Misschien denk je nu aan olifanten die voor hun slagtanden worden gedood. Dat is bij buffels uiteraard niet het geval. De buffels worden gebruikt ter consumptie en de schedels zijn dus het restproduct. Lees meer…