Betaalbare neon led verlichting online bestellen?

Afgelopen jaar heb ik onze badkamer vernieuwd. Ik heb hem volledig gestript en nieuwe badkamermeubelen aangebracht, net zoals tegels en verlichting. Voor de verlichting hebben mijn vrouw en ik gekozen voor neon led verlichting. Zij had die verlichting ergens gezien en wilde ook graag neon led verlichting in onze badkamer. Omdat we de badkamer toch al gingen renoveren leek het ons een prima moment ook de verlichting aan te pakken. De neon led verlichting heb ik online besteld, via ledprofielkoning. Via deze website kon ik alles bestellen wat ik nodig had om de verlichting op de juiste manier te plaatsen. Ik heb mijn aankopen in deze webwinkel gedaan omdat de webshop gespecialiseerd is in ledverlichting. Ik kon er alles kopen wat ik nodig had tegen een scherpe prijs. Daarnaast kon ik me er ook verdiepen in deze soort verlichting. Dat was handig, want zo kon ik gewoon alles zelf doen en hoefde ik geen klusjesman of installateur in te huren. Dat drukte de kosten nog eens extra. Als u overweegt neon led verlichting te installeren kan ik alleen maar aanraden eens op de website van ledprofielkoning te kijken. Na het plaatsen van de bestelling had ik alles binnen enkele dagen in huis, dus ik kon er vrijwel meteen mee aan de slag. Dat was prettig, want we wilden de badkamer zo snel mogelijk af hebben. Als je langer dan een week in de verbouwing van je badkamer zit moet je vaak uitwijken naar buren of familie voor een verfrissende douche. Gelukkig kunnen we dat nu gewoon weer lekker thuis doen, in onze perfect verlichte badkamer. 

Voordelen van neon led verlichting

We hebben gekozen voor neon led verlichting omdat mijn vrouw het mooi vond staan, maar nu we deze soort verlichting hebben geïnstalleerd komen we erachter dat er nog meer voordelen zitten aan dit soort licht. Het is energiezuinig, dus goed voor het milieu en onze portemonnee. Daarnaast zijn de strips spatwaterdicht en geven ze goed, prettig licht in de hele ruimte. We hebben niet langer extra lampjes of spotjes nodig. Ten slotte gaat de verlichting ook lang mee, dus hoeven we voorlopig niet meer te investeren in onze neon led verlichting in de badkamer. Er zijn ook geen stopcontacten meer nodig in de badkamer, wat een stuk veiliger is voor ons hele gezin. Er zijn immers geen open elektriciteitspunten meer waar water in kan komen, of waar de kinderen bij kunnen. Alleen de wasmachineaansluiting hebben we laten zitten, maar die is niet bereikbaar voor ze. 

Zelf installeren

Ik denk dat elke handige klusser de ledstrips zelf zou kunnen installeren. Je hebt er een aantal zaken voor nodig, zoals:

  • (hoek)profielen
  • montagemateriaal
  • afdekkappen
  • ledstrips

De ledstrips zijn de eigenlijke neon led verlichting, de rest is bedoeld om de strips te kunnen bevestigen aan wand en plafond. Ik was erg tevreden na de montage, en het installeren zelf was ook eenvoudig te doen. Omdat ik duidelijk hoogwaardig kwalitatief materiaal tot mijn beschikking had, ging alles vlot en waren er geen zichtbare naden na installatie. De website geeft klussers voldoende informatie voor het installeren, dus ik zou zeker aanbevelen het zelf installeren gewoon uit te proberen. Dan heb je nadien eer van je werk én bespaar je geld.