Bestel op tijd uw geboortekaartjes

Allenieuwegeboortekaartjes - geboortekaartjesBent u zwanger? Van harte gefeliciteerd! Is het uw eerste kind, dan zult u direct in het diepe worden gegooid. Het zal u verbazen hoeveel werk er op u staat te wachten. Neem alleen al het inrichten van de kinderkamer. Verft u het blauw, roze of toch liever in uniseks kleuren? Hebt u alle meubels al in elkaar gezet, een naam bedacht en kleertjes gekocht? Misschien houdt u een zogenaamde babyshower, dan zullen familie en vriendinnen u overladen met cadeaus en vieren dat er een kleine op komst is. Is het bijna zover? Dan kunt u maar beter voor de bevalling geboortekaartjes hebben uitgezocht. U weet maar nooit hoe een bevalling verloopt, wanneer u uit het ziekenhuis mag en of u daarna nog de energie hebt om geboortekaartjes te kopen. Voor alle mensen om u heen is er niets zo leuk als geboortekaartjes krijgen. Daarop kunt u diverse dingen zetten. Voor uw gemak hebben we alvast de belangrijkste zaken op een rijtje gezet:

  • Eventueel laat u een foto van uw kind op de geboortekaartjes afdrukken
  • Natuurlijk mag de gehele naam niet ontbreken. Vul het aan met de geboortedatum, het tijdstip en gewicht en lengte van uw kind
  • Een leuke quote of inspirerende lyrics dan wel gedicht is leuk als u uw gevoelens op een originele manier wilt uiten. Kies dit ver van te voren uit! Gelukkig hebt u daar toch 9 maanden de tijd voor
  • En natuurlijk mogen uw eigen gegevens en bezoekuren niet ontbreken.

U kunt bij ons uw geboortekaartjes bestellen en dan bezorgen wij ze op afspraak. Eventueel drukken we de geboortekaartjes ver van te voren, dat is zeker handig als u al weet wat het geslacht van uw kind is. Wilt u dat liever niet weten? Geen probleem, wij gaan razendsnel te werk en als u ook dat risico niet wilt nemen dan kunt u voor uniseks geboortekaartjes kiezen. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils te vinden. Reken er maar op dat u op andere website in Nederland niet dit enorme assortiment tegen zult komen. Onze collectie liegt er niet om en wordt dagelijks bijgevuld door onze exclusieve ontwerpers. Bent u nieuwsgierig? Neemt u dan eens een kijkje op allenieuwegeboortekaartjes.nl voordat u verder leest. Het is zeker verstandig om deze website te bookmarken want dagelijks worden er nieuwe geboortekaartjes aan toegevoegd. Ja, dat leest u goed: meerdere keren per dag komen er nieuwe ontwerpen online te staan.

Geboortekaartjes ontwerpen? Geef uw ideeën aan ons door

Uw kind is uniek net als het feit dat elk mens uniek is. Daarom wilt u vast exclusieve geboortekaartjes die eigenlijk alleen betrekking hebben op uw kind. Natuurlijk kunt u een standaardontwerp van onze site kiezen en aanvullen met uw eigen originele informatie en toevoegingen zoals verhaaltjes en foto’s. Maar u kunt ook tussen de zeer speciale designs kijken want dan weet u vrijwel zeker dat uw kaart authentiek is. Niemand in uw omgeving zal ooit eerder een magnifieke kaart hebben gekregen zoals de uwe. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Bestelt u dan na het lezen van deze tekst uw geboortekaartjes. Dan is het ook weer een belangrijk punt dat u kunt afstrepen van uw lijst. We hebben ontwerpen van bekende artiesten en merken zoals Gupje, Bloom 09, Ogeltje en vele anderen. Om ons zeer actueel te volgen is het verstandig om gebruik te maken van de sociale media. We zijn namelijk lid van onder andere Google+ en Facebook. Vergeet ons niet te “liken”, dan mist u geen enkele toevoeging aan onze collectie op uw eigen tijdlijn. Geboortekaartjes zijn een leuke manier om u te uiten. Natuurlijk zult u na de geboorte direct uw zeer naaste familie en vriendinnen bellen en appen maar de rest zal even moeten wachten tot u bent bijgekomen van alles. Dat begrijpen zij vast ook erg goed, zeker als ze zelf ook een kind hebben. Om hen dan toch gerust te stellen en ook omdat u zelf graag aan de wereld wilt laten weten dat u een zoontje of dochtertje hebt gekregen is het versturen van deze leuke geboortekaartjes de ideale oplossing.

We zijn erg benieuwd naar uw wensen

Men kiest er in deze moderne tijden helaas nog wel eens voor om geboortekaartjes online, dus digitaal te versturen. Dat is vele malen minder leuk dan wanneer u ze fysiek krijgt. Want zeg nou zelf: u houdt toch zeker ook liever een kaartje in uw hand? Dan kunt u het op uw schouw zetten of aan een lijn in uw huiskamer ophangen. Zo kan iedereen er af en toe naar kijken en herinneringen ophalen aan dit gegeven. We hopen dat u daarom ook voor deze tastbare geboortekaartjes kiest en ze snel bij ons komt bekijken.  Hebt u daar nog vragen over? Of wilt u graag weten of het mogelijk is om unieke ontwerpen te maken? We kunnen wel verklappen dat het zeker mogelijk is! Neemt u daarom snel contact met ons op zodat u al uw prangende vragen, wensen en ideeën bij ons kunt neerleggen. Op de website vindt u ons e-mailadres en telefoonnummer. We komen zo spoedig mogelijk bij u terug. En vervolgens brengen we u graag in contact met een van onze vele bijzondere kunstenaars, grafische vormgevers en ontwerpers. Zij zullen met liefde de geboortekaartjes van uw dromen verwerkelijken. Bestelt u dus snel uw geboortekaartjes, dan kunt u verder genieten van uw zwangerschap!