Bedrijfsmakelaar

Als je zelf een huis wilt kopen of huren, dan zoek je een makelaar op en je vraagt deze wat er momenteel bij jou in de buurt beschikbaar is wat binnen jouw budget valt. Maar wat nu als je een bedrijfspand zoekt? Dan ga je naar de bedrijfsmakelaar! Deze weet als geen ander wat er bij jou in de buurt voor bedrijfspanden te krijgen zijn, wat reële prijzen zijn en waar jij het beste zou kunnen kopen of huren. Het punt met een pand zoeken voor je onderneming, is natuurlijk dat niet ieder pand voor alle doeleinden gebruikt mag worden. Een bedrijfsmakelaar kan jou vertellen welke panden er te vinden zijn waar jij jouw werkzaamheden in zou kunnen uitvoeren. Wil jij bijvoorbeeld een winkel beginnen of een restaurant, dan moet het pand niet alleen voor jou aan bepaalde eisen voldoen, je moet ook zeker weten dat de gemeente toestaat dat jouw werkzaamheden daar uitgevoerd worden. En zoek jij een geschikte locatie voor een showroom, een praktijkruimte of een kantoor, dan ligt dit natuurlijk nog weer allemaal anders. Het is voor jou heel lastig om zelf snel uit te zoeken wat waar mogelijk is en welke opties er allemaal zijn. Een bedrijfsmakelaar inschakelen is dan wel zo handig, die kan jou een compleet overzicht van de verschillende opties bieden.

Een bedrijfsmakelaar voor eigenaren

Een bedrijfsmakelaar kan dus goed van pas komen als jij op zoek bent naar een bedrijfspand, maar het omgekeerde geldt natuurlijk ook voor pandeigenaren. Stel, jij bezit een winkelpand of een kantoorruimte en je wilt deze graag verkopen of verhuren, hoe pak je dit dan aan? Hoe zorg je ervoor dat alles goed geregeld is en dat je zo snel mogelijk iemand vindt die een geschikte onderneming heeft? Ook hier geldt weer dat het vaak lastig is om dit zelf te regelen, want hoe bereik je nu mensen die op zoek zijn naar een bedrijfspand? Ook in dat geval kan een bedrijfsmakelaar goed helpen. Deze kan jouw pand in zijn of haar lijst opnemen en jou koppelen aan potentiële kopers of huurders. Op die manier kun je het verkopen of verhuren van jouw bedrijfspand mooi uit handen geven, je hebt daar dan zelf geen omkijken meer naar. Dat is natuurlijk wel zo prettig, je hebt immers zelf waarschijnlijk wel wat beters te doen dan een huurder of koper voor jouw locatie zoeken. Dat een bedrijfsmakelaar jou dit uit handen kan nemen, is dan alleen maar mooi meegenomen.

Goede makelaar

Ben jij eigenaar van een bedrijfspand of zoek jij er juist een om te kopen of te huren? Dan wil je natuurlijk graag een goede bedrijfsmakelaar hebben. De bedrijfs makelaar is dan een uitstekende keus. Zij geven je de mogelijkheid om eenvoudig online panden te zoeken of juist aan te bieden en zij hebben door hun online werkwijze een groot gebied waar je kunt zoeken. Het fijne is dat zij ook een ruim aanbod aan verschillende soorten locaties en panden bieden, zoals:

  • winkelpanden
  • kantoorruimtes
  • showrooms
  • praktijkruimtes
  • horecalocaties
  • garageboxen
  • agrarisch vastgoed
  • woonhuizen voor ondernemers

Wat voor soort pand of locatie jij ook zoekt, je kunt het bij deze bedrijfsmakelaar zeker vinden! Zoek op hun site gewoon eens naar de plaats waar jij je wilt vestigen en het soort bedrijfspand dat je nodig hebt en je ziet meteen wat zij jou kunnen bieden. En wil jij juist bedrijfspanden aanbieden? Ook dan kun je dus altijd bij hen terecht. Debedrijfsmakelaar.nl is dus een uitstekende keus voor iedereen die op zoek is naar een goede bedrijfsmakelaar met een landelijke dekking! Lees meer